Even niets doen, uitrusten of leuke dingen doen

Dat is misschien wel het meest gehoorde advies wat je krijgt van de huisarts of bedrijfsarts. Probleem is je piekert je suf, kunt moeilijk slapen en leuke dingen doen is lastig als iedereen aan het werk is.

De praktijkondersteuner

Waarschijnlijk word je doorverwezen naar de praktijkondersteuner van de huisarts of bedrijfsarts. Je krijgt tips, maar je blijft achter met de vraag hoe je die tips in de praktijk kunt brengen.

De psycholoog

Boek je na 4 tot 6 weken weinig resultaat, dan komt de doorverwijzing naar een psycholoog. De vraag is of de psycholoog wel gespecialiseerd is in spanningsproblematiek.

De therapeut of expert

Als je googled kom je diverse therapeuten en experts tegen die suggereren dat hun specialisme uitstekend werkt bij burn-outklachten. We hebben er inmiddels meer dan 70 gevonden. De vraag is, past dit bij jou?

De coach

Ook hier ontdek je dat er vele coaches zijn. En ook hier is het de vraag welke techniek wordt ingezet. Een in burn-out gespecialiseerde coach met een multidisciplinaire totaalaanpak biedt de snelst mogelijke oplossing.

Vervang je batterij, als opladen niet meer lukt

Spanningsproblematiek is in onze ogen persoonsgebonden en de oplossing is maatwerk. Het gaat om balans. Wat die balans is en hoe je die balans herstelt, ontdek je samen met een specialist. Dat vraagt 100% focus.

Snel en duurzaam herstellen doe je uiteindelijk zelf. Je gaat patronen doorbreken, vaardigheden toepassen of nieuwe keuzes maken. Dat betekent verandering, je kiest voor een nieuwe batterij.

Terug naar BLOG