Dé burn-out coach in Breda vind je bij The Human Battery Company

Een burn-out komt steeds vaker voor, wat begrijpelijk is gezien er steeds meer van ons verwacht wordt. Daarnaast moeten we vaak meer werken en hebben we minder tijd om te ontspannen. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen in een burn-out terechtkomen. 

Maar als je eenmaal in een burn-out terecht bent gekomen is het moeilijk om hier zelfstandig weer uit te komen. De beste aanpak is om de hulp in te roepen van een professionele en ervaren burn-out coach in Breda. The Human Battery Company staat paraat om je op een effectieve manier te begeleiden bij het herstel van je burn-out. 

neem contact op

Meer over ons team

Op zoek naar een burn-out behandeling in Breda en omgeving? 

Bij The Human Battery Company ben je dan aan het juiste adres. THBC is een onafhankelijke coachpraktijk met een klein team professionele, ervaringsdeskundige coaches en therapeuten, gespecialiseerd in werkdruk, stress, overspanning en burn-out klachten. 

Onze burn-out behandelingen in Breda vinden plaats in het Business Center ADD Flex4U, gelegen aan de Paardeweide 3. Heb je liever een burn-out behandeling bij jou thuis in Breda? Dan is dit in overleg ook mogelijk. 

Een ervaren burn-out coach of psycholoog staat altijd voor je klaar zodat je het proces naar herstel niet alleen hoeft te doorlopen. Bij The Human Battery Company begeleiden we je tot je weer voor de volle 100% hersteld bent van je burn-out in Breda. 

Aan de slag met een stresscoach in Breda

Steeds vaker ervaren mensen stress. Dit is een groot probleem want zodra mensen merken dat ze stress ervaren in één bepaalde situatie, dit ook gemakkelijker uitbreidt naar andere situaties. Het is belangrijk dat deze vicieuze cirkel wordt doorbroken en daarvoor hebben onze stress coaches een methode ontwikkeld. Deze methode bestaat uit testen, theorie, toetsen en transitie met als einddoel ervoor te zorgen dat iedereen weer fit wordt. 

Voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning in Breda nodigen we je uit om contact op te nemen met een stresscoach van The Human Battery Company.