Vind een coach gespecialiseerd in burn-out herstel in Tilburg

Kwam het toch onverwacht? Had je niet verwacht dat je burn-out klachten hebt? Dacht je dat dat jou niet zou overkomen? Dan ben je niet alleen, want vele mensen hebben last van burn-out klachten, ook in Tilburg. Volgens TNO is 17% van de beroepsbevolking op weg naar een burn-out. Dan is het belangrijk om een goede manier te vinden voor burn-out herstel in Tilburg.

Alleen even niet werken is niet voldoende om te herstellen. Rusten kun je ook niet, want je piekert je suf. Het gaat erom dat je gaat ontdekken hoe het zover is gekomen en wat jij eraan kunt gaan doen. Het is geen kwestie van een therapie of een medicijn. Er is namelijk geen standaardoplossing voor burn-out herstel in Tilburg.

Met intensieve persoonlijke begeleiding krijg je nieuwe inzichten en ga je nieuwe dingen doen. Zo word je als mens sterker en slimmer met een blijvend effect. The Human Battery Company is een onafhankelijke coachpraktijk, wat zich volledig richt op burn-out herstel in Tilburg. Dat doen wij met een totaalaanpak, wij hebben alle expertise onder 1 dak verzameld.

Je kunt nl kiezen uit wel meer dan 70 interventies. Er is veel meer dan mindfulness of NLP. Maar wat sluit aan bij jouw praktijk? Een keuze daarin maken is best moeilijk, zoniet onmogelijk. Daarvoor is het belangrijk om eerst alle oorzaken bij je zelf in kaart te brengen. Samen met onze ervaringsdeskundige coach ga je dat doen.

De coachsessies duren gemiddeld 2 uur, dat zorgt voor diepgang en snelheid in het burn-out herstel traject in Tilburg. Onze aanpak  is een all-inclusive pakket en dat voor een vaste – vooraf overeengekomen- investeringssom, inclusief de eventuele inzet van experts uit ons netwerk. Zo heb je nooit te maken met verrassingen.

 

Je vindt ons ook in Eindhoven, Den Bosch, Breda en Arnhem.

NAAR HOME