'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN TILBURG OVER HUN BURN-OUT HERSTEL)

De specialist in burn-out herstel Tilburg

Je bent plotseling uitgevallen met spanningsklachten en je hebt het advies gekregen om op zoek te gaan naar een psycholoog of coach in Tilburg en omgeving. Dat is wel het laatste waar je aan dacht, toen je de huisarts of bedrijfsarts ging bezoeken.

Alleen even niet werken is niet voldoende om te herstellen. Het gaat erom dat je gaat ontdekken hoe het zover is gekomen en wat jij eraan kunt gaan doen. Met intensieve persoonlijke begeleiding krijg je dat inzicht wel en word je als mens sterker en slimmer met een blijvend effect.

The Human Battery Company is een coachingspraktijk wat zich volledig richt op burn-out herstel in Tilburg en omgeving. Dat doen wij op onze eigen manier, die ontstaan is door de studie naar meer dan 70 interventies die bij burn-out kunnen worden toegepast.

Want er is meer dan een cursus mindfulness of NLP. Maar wat sluit aan bij jouw dagelijkse praktijk? Een keuze daarin maken is best moeilijk, zoniet onmogelijk voor jou. Daarvoor is het belangrijk om eerst alle oorzaken bij je zelf in kaart te brengen.

En ook daarin heb je hulp nodig. Samen met onze ervaringsdeskundige coach krijg je inzicht in alle oorzaken en vind je de oplossingen die daarbij aansluiten. En omdat onze begeleiding pas stopt als jij weer topfit aan het werk bent, is succes verzekerd.

De (wekelijkse) coachsessies duren gemiddeld 2 uur, dat zorgt voor diepgang en snelheid in het burn-out herstel op maat traject in Tilburg. Onze aanpak  is een all-inclusive pakket en dat voor een vaste – vooraf overeengekomen- investeringssom, inclusief de eventuele inzet van experts uit ons netwerk.

Lees meer

SNEL EN DUURZAAM BURN-OUT HERSTEL IN TILBURG IS ALTIJD MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: