'STRESS HAD IK NIET EN ALS IK 'T HAD, KON IK ER TOCH NIETS AAN DOEN (DACHT IK)

Drs. Theo Mommers

De stress coach voor Eindhoven en omstreken

Stress is een probleem waar we in de hedendaagse samenleving steeds meer te maken mee krijgen. Mensen ervaren steeds meer druk, niet alleen in hun professionele leven maar ook prive. En als hier niet goed mee wordt omgegaan, dan kan dat grote problemen met zich meebrengen, tot een burn-out aan toe. Het is dan goed om aan de slag te gaan met een stress coach in Eindhoven, om ervoor te zorgen dat de stress niet teveel de overhand krijgt in uw leven. Bij The Human Battery Company vind je stress coaches voor Eindhoven die als geen ander weten hoe u met stress om moet gaan. Al onze coaches hebben persoonlijke ervaring met stress en een burn-out.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?