'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcaching

Onze burn out coach in Den Bosch is een specialist

Als je denkt dat je zelf kunt herstellen van burn out klachten, dan heb je het mis. Je zag het niet aankomen of als dat wel het geval was, kon je het niet voorkomen. Daarom is intensieve persoonlijke begeleiding nodig om snel en duurzaam te herstellen van burn out in Den Bosch.

Een burn out coach in Den Bosch vind je bij The Human Battery Company. De coach is gespecialiseerd in burn out herstel en doet niets anders. Dat maakt het verschil, want er zijn veel coaches die actief zijn bij verschillende aandoeningen en die burn out er bij doen.

The Human Battery Company is een onafhankelijk coachbureau, waar professionele coaches werken die zelf burn out hebben overwonnen. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in burn out herstel. Wij doen geen diagnostiek, dat laten we aan medisch specialisten over.

Als je in Den Bosch op zoek bent naar een burn out coach, dan kies je voor een coach van The Human Battery Company. Je batterij wordt opgeladen of als dat nodig is, vervangen we jouw batterij! Hoe we dat doen, vertellen we graag in een intakegesprek.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?