Maak kennis met onze stress & burn-out coaches in Den Bosch

Een professionele burn-out coach in Den Bosch vind je bij The Human Battery Company. Onze coach is gespecialiseerd in stress en burn-out herstel en doet niets anders. Dat maakt het verschil, want er zijn veel coaches die actief zijn bij verschillende aandoeningen en die burn-out er zo maar even bij doen. Dat kan in onze ogen niet, het is namelijk een vak apart.

The Human Battery Company is een onafhankelijke coachpraktijk, waar professionele coaches werken die zelf burn-out hebben overwonnen. Wij hebben ons daarna volledig gespecialiseerd in burn-out herstel. Wij doen geen diagnostiek, dat is de verantwoordelijkheid voor medisch specialisten. Wij zijn gericht op herstel.

Als je in Den Bosch op zoek bent naar een burn-out coach, dan kies je voor een coach van The Human Battery Company. Je batterij wordt opgeladen of als dat nodig is, vervang je je batterij! Hoe je dat kunt doen, vertellen we graag in een intakegesprek. We kunnen dan meteen kijken of er een klik is. Want de klik tussen coach en coachee is het allerbelangrijkste.

 

Je vindt ons ook in Eindhoven, Breda en Arnhem.

NAAR HOME