De specialist in burn-out behandeling in Den Bosch vind je bij The Human Battery Company

Als de vermoeidheid overdag toeslaat en je kunt ’s nachts slecht slapen, dat zijn aanwijzingen dat je burn-outklachten hebt. Burn-out is een containerbegrip, maar volgens experts is er sprake van burn-out klachten als je uitgeput bent, jezelf niet meer herkent, afstand neemt van werk en weinig meer uit je handen krijgt.
Burn-out klachten zijn het gevolg van ‘uit balans’ zijn. Het wringt ergens tussen jou en je omgeving, maar je hebt zelf geen benul waar het wringt. Dat is logisch, anders had je er allang iets aan gedaan en waren deze klachten niet ontstaan. Je bent snel prikkelbaar, onrustig, ervaart allerlei onverklaarbare lichamelijke klachten, je hebt moeite met concentratie en vergeet zaken. En misschien nog veel meer.

Herstellen doe je zelf, maar kun je niet alleen

De beste manier om te herstellen bij overspanning of burn-out klachten is niet alleen maar uitrusten en even niets doen. Je gaat op zoek naar alle oorzaken en die ga je allemaal aanpakken. Daar heb je intensieve persoonlijke begeleiding bij nodig. Als je op internet gaat zoeken, dan vind je talloze experts of specialisten die kunnen helpen bij burn-out klachten.
Een snelle en duurzame burn-out behandeling in Den Bosch is niet gericht op 1 therapie, het is een mix van interventies en altijd maatwerk. Bij The Human Battery Company vind je een bewezen effectieve burn-out behandeling in Den Bosch, waar de coaches zelf burn-out hebben overwonnen. Wij zijn gevestigd in het Business Center De Vliert in het stadion van FC Den Bosch.

 

Je vindt ons ook in Eindhoven, Breda en Arnhem.

 

 

MEER INFO, GA NAAR HOMEPAGE