'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 begeleiding - groepstrainingen - workshops

Specialisten in burn out behandeling in Den Bosch

Als de vermoeidheid overdag toeslaat en je kunt 's nachts slecht slapen, dat zijn aanwijzingen dat je misschien burn outklachten hebt. Burn out is een containerbegrip, maar volgens experts is er sprake van burn out klachten als je uitgeput bent, jezelf niet meer herkent en weinig meer kan doen.

De snelste manier om te herstellen bij overspanning of burn out klachten is niet alleen maar uitrusten en even niets doen. Je gaat op zoek naar de oorzaken en die pak je aan. Daar heb je intensieve persoonlijke begeleiding bij nodig. Bijvoorbeeld van een professionele burn out coach, die zelf burn out heeft overwonnen. In Den Bosch vind je zo’n burn out behandeling bij The Human Battery Company.

Burn out klachten krijg je als je uit balans bent. Het wringt ergens tussen jou en je omgeving en je hebt zelf geen benul waar. Logisch, anders waren deze klachten niet ontstaan.

Als je gaat zoeken, dan vind je talloze experts of specialisten die kunnen helpen bij burn out klachten. Maar een snelle en duurzame burn out behandeling in Den Bosch is niet gericht op 1 type therapie, het is een mix van interventies, maatwerk dus. The Human Battery Company biedt een bewezen effectieve burn out behandeling in Den Bosch, waar de coaches zelf burn out hebben overwonnen.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval, maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?