BURNOUT OF OVERSPANNEN - WANNEER WIL JIJ TOPFIT AAN 'T WERK ZIJN?

Burnout behandeling Den Bosch

Als de vermoeidheid toeslaat, dan ben je overdag steeds vaker moe en kun je 's nachts niet goed meer slapen. Burnout is een containerbegrip, maar als er sprake is van uitputting, steeds minder presteren en jezelf niet meer herkennen in wat je doet, dan heb je grote kans dat je burnout bent.

Burnout behandeling kun je niet zelf, je hebt iemand nodig die je intensief begeleid. Als je in Den Bosch woont, dan zoek je naar een specialist in burnout behandeling en dat is The Human Battery Company.

Burnout is een aanpassingsprobleem en geen psychische aandoening. Het wringt ergens tussen jou en je omgevingen en je hebt zelf geen benul. Logisch, anders was dit allemaal niet ontstaan. Professionele burnout begeleiding of burnout behandeling is nu nodig. Zoek een coach, waarmee het klikt. Een slimme burnout behandeling vind je bij The Human Battery Company, waar de coaches zelf bunrpout hebben overwonnen. Wij hebben een vestiging in Den Bosch, lekker dicht in de buurt.

Er zijn talloze experts of specialisten die je kunnen helpen bij burnout. Maar een slimme burnout behandeling in Den Bosch is niet gericht op 1 type behandeling of therapie, maar zorgt dat je inzicht krijgt in de oorzaken en je begeleidt totdat je weer topfit aan het werk bent. The Human Battery Company biedt maatwerk één-op-één hersteltrainingen in Den Bosch.

Lees meer

ONZE DOELGROEPEN

IK HEB DIAGNOSE BURNOUT OF OVERSPANNING

De één-op-één hersteltraining bestaat uit wekelijkse sessies van maximaal een dagdeel plus 24/7 ondersteuning. Wij stoppen pas als jij weer topfit 100% aan het werk bent.

Meer info

DE BEDRIJFSARTS VERWIJST NAAR ONS DOOR

96% van onze cliënten is weer 100% topfit aan het werk. De verzuimperiode was aanzienlijk korter dan het landelijk gemiddelde van 6 maanden (volgens TNO).

Meer info

EEN SLIMME WERKGEVER VERGOEDT DE KOSTEN

De verzuimkosten en risico’s kunnen oplopen. Een slimme werkgever vergoedt de kosten van een hersteltraining en investeert in preventie. Het rendement is hoog.

Meer info

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

Onze opdrachtgevers zijn o.a.: