DE BURN OUT BEHANDELING WAS INTENSIEF MAAR VOORAL PRAKTISCH, DAT ZEGGEN ONZE KLANTEN IN DEN BOSCH

Theo-bruiloft-website

SPECIALISTEN IN BURN OUT BEHANDELING IN DEN BOSCH EN OMSTREKEN

Als de vermoeidheid overdag toeslaat en je kunt 's nachts slecht slapen, dat zijn aanwijzingen dat je misschien burn outklachten hebt. Burn out is een containerbegrip, maar volgens experts is er sprake van burn out klachten als je uitgeput bent, jezelf niet meer herkent en weinig meer kan doen.

De snelste manier om te herstellen bij overspanning of burn out klachten is niet alleen maar uitrusten en even niets doen. Je gaat op zoek naar de oorzaken en die pak je aan. Daar heb je intensieve persoonlijke begeleiding bij nodig. Bijvoorbeeld van een professionele burn out coach, die zelf burn out heeft overwonnen. In Den Bosch vind je zo’n burn out behandeling bij The Human Battery Company.

Burn out klachten krijg je als je uit balans bent. Het wringt ergens tussen jou en je omgeving en je hebt zelf geen benul waar. Logisch, anders waren deze klachten niet ontstaan.

Als je gaat zoeken, dan vind je talloze experts of specialisten die kunnen helpen bij burn out klachten. Maar een snelle en duurzame burn out behandeling in Den Bosch is niet gericht op 1 type therapie, het is een mix van interventies, maatwerk dus. The Human Battery Company biedt een bewezen effectieve burn out behandeling in Den Bosch, waar de coaches zelf burn out hebben overwonnen.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

1-OP-1 COACHING

Burn out herstel, re-integratie spoor 1/2, jobcoaching, loopbaantraject, jobsearch, carrière-switch, burn out preventie.

Klik voor alle informatie

ONLINE TRAININGEN

Direct aan de slag met praktische handvatten voor meer energie en tijd voor jezelf. Er is al een online cursus voor € 14,95!

Klik voor alle informatie

WORKSHOPS

Nieuw beleid begint met inspiratie en bewustwording. Voor MT's, leidinggevenden en teams brengen wij dat op gang.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK