WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN-OUT EN ZOEK JIJ EEN BURN-OUT COACH IN EINDHOVEN?

De burn-out coach in Eindhoven, een specialist

Als je de diagnose burn-out hebt gekregen, dan krijg je het advies om vooral uit te rusten en even niet te werken. De praktijk leert dat veel mensen dan juist moeite hebben om die rust te vinden, want je piekert je suf. Komt dit nog wel goed, wanneer kun je weer aan het werk?

Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een burn-out coach in Eindhoven. Door intensieve persoonlijke begeleiding zie je sneller hoe het is ontstaan en ontdek je de oplossingen die daarbij aansluiten. En dat is in onze visie elke keer maatwerk. Het komt zeker goed, het wordt zelfs beter.

Er bestaat niet 1 standaardtherapie of medicijn wat bij iedere burn-out zal werken. De oplossing is maatwerk. Onze aanpak is gebaseerd op meer dan 70 verschillende interventies. Zoek je een burn-out coach omdat je in Eindhoven woont of werkt, kies dan voor The Human Battery Company met een vestiging in Eindhoven.

Een intakegesprek plannen we binnen 1 week nadat je je hebt aangemeld via het contactformulier. Na goedkeuring van de offerte kunnen we direct aan de slag. Wij hebben geen wachtlijsten, omdat ook wij selectief zijn. Wij vragen ons altijd af, zijn wij wel de juiste partij voor jou?

Lees meer

DE IDEALE BURN-OUT COACH: ERVARINGSDESKUNDIG EN GESPECIALISEERD

Onze opdrachtgevers o.a.: