WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN OUT KLACHTEN EN ZOEK JIJ EEN BURN OUT COACH IN EINDHOVEN?

Theo-bruiloft-website

ONZE BURN OUT COACH IN EINDHOVEN IS EEN SPECIALIST EN DOET NIETS ANDERS

Als de arts gezegd heeft dat je burn out klachten hebt, dan krijg je het advies om vooral uit te rusten en even niet te werken. De praktijk leert dat veel mensen dan juist moeite hebben om die rust te vinden, want je piekert je suf. Komt dit wel goed en hoe lang duurt het dan?

Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een gespecialiseerde burn out coach in Eindhoven. Door intensieve persoonlijke begeleiding zie je sneller hoe de klachten zijn ontstaan en ontdek je de oplossingen die daarbij aansluiten. En dat is in onze visie elke keer maatwerk. Het komt zeker goed, je wordt zelfs als mens sterker en slimmer.

Er bestaat niet 1 standaardtherapie of medicijn wat bij iedere burn out zal werken. Onze aanpak is gebaseerd op meer dan 70 verschillende interventies en tools. Zoek je een burn out coach omdat je in Eindhoven woont of werkt, kies dan voor The Human Battery Company met een vestiging in Eindhoven.

Een intakegesprek plannen we binnen 1 week nadat je je hebt aangemeld via het contactformulier. Na goedkeuring van de offerte kunnen we direct aan de slag. Wij hebben geen wachtlijsten, omdat ook wij selectief zijn. Wij vragen ons altijd af, zijn wij wel de juiste partij voor jou?

Lees meer

WAT WIL JIJ?

IK WIL HERSTELLEN VAN BURN OUTKLACHTEN

Alle informatie over onze TOTAALAANPAK OP MAAT samen met een specialist.

Klik voor alle informatie

IK WIL VERZUIM DOOR BURN OUT VOORKOMEN

Alle informatie over een COACHTRAJECT om verzuim door stress te voorkomen.

Klik voor alle informatie

IK WIL BETER PRESTEREN DOOR MEER ENERGIE

Alle informatie over de online cursussen en chat coaching van HUMAN BATTERY ONLINE.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK