'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcaching

Onze burn out coach in Eindhoven is een specialist en doet niets anders

Als de arts gezegd heeft dat je burn out klachten hebt, dan krijg je het advies om vooral uit te rusten en even niet te werken. De praktijk leert dat veel mensen dan juist moeite hebben om die rust te vinden, want je piekert je suf. Komt dit wel goed en hoe lang duurt het dan?

Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een gespecialiseerde burn out coach in Eindhoven. Door intensieve persoonlijke begeleiding zie je sneller hoe de klachten zijn ontstaan en ontdek je de oplossingen die daarbij aansluiten. En dat is in onze visie elke keer maatwerk. Het komt zeker goed, je wordt zelfs als mens sterker en slimmer.

Er bestaat niet 1 standaardtherapie of medicijn wat bij iedere burn out zal werken. Onze aanpak is gebaseerd op meer dan 70 verschillende interventies en tools. Zoek je een burn out coach omdat je in Eindhoven woont of werkt, kies dan voor The Human Battery Company met een vestiging in Eindhoven.

Een intakegesprek plannen we binnen 1 week nadat je je hebt aangemeld via het contactformulier. Na goedkeuring van de offerte kunnen we direct aan de slag. Wij hebben geen wachtlijsten, omdat ook wij selectief zijn. Wij vragen ons altijd af, zijn wij wel de juiste partij voor jou?

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?