BURNOUT OF OVERSPANNEN - WANNEER WIL JIJ TOPFIT AAN 'T WERK ZIJN?

Burnout coach Eindhoven

Diagnose burnout en woon je in Eindhoven e.o? Dan krijg je het advies om vooral uit te rusten en even niet te werken. De praktijk leert dat veel mensen dan juist moeite hebben om die rust te vinden, want je piekert je suf, komt dit nog wel goed?

Goed uitrusten, stoppen met piekeren en beter ontspannen zijn onderwerpen waar je niet dagelijks bij stil staat. Je doet het op de automatische piloot of je doet het niet. Je denkt dat je er weinig aan kan doen. Toch is het een vaardigheid die je kunt leren.

Zoek je een burnout coach omdat je in Eindhoven woont of werkt, dan vind je bij The Human Battery Company ervaringsdeskundige coaches, die zelf burnout hebben overwonnen. Dat schept meteen een band, want de coach weet precies wat jij doormaakt. Het hoofdkantoor van The Human Battery Company bevindt zich in Eindhoven.

Elke burnout is uniek, het herstel daarom altijd maatwerk. Er bestaat niet 1 bepaalde therapie die bij iedereen zal werken. Als je precies weet waar het wringt tussen jou en je omgevingen, dan kun je pas doen wat daarbij past. Wij hebben alles wat je kunt doen onder 1 dak verzameld. Dat scheelt tijd en geld.

Lees meer

ONZE DOELGROEPEN

IK HEB DIAGNOSE BURNOUT OF OVERSPANNING

De één-op-één hersteltraining bestaat uit wekelijkse sessies van maximaal een dagdeel plus 24/7 ondersteuning. Wij stoppen pas als jij weer topfit 100% aan het werk bent.

Meer info

DE BEDRIJFSARTS VERWIJST NAAR ONS DOOR

96% van onze cliënten is weer 100% topfit aan het werk. De verzuimperiode was aanzienlijk korter dan het landelijk gemiddelde van 6 maanden (volgens TNO).

Meer info

EEN SLIMME WERKGEVER VERGOEDT DE KOSTEN

De verzuimkosten en risico’s kunnen oplopen. Een slimme werkgever vergoedt de kosten van een hersteltraining en investeert in preventie. Het rendement is hoog.

Meer info

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

Onze opdrachtgevers zijn o.a.: