De burn-out coach voor Tilburg

Drs. Theo Mommers

De burn-out coach voor Tilburg en omstreken

Wanneer je in een burn-out terecht bent gekomen, kan je leven er hopeloos uitzien. Je hebt geen energie meer, alles lijkt te zwaar en het licht aan het eind van de tunnel is even uitgedoofd. Het is dan van vitaal belang dat je een burn-out coach in Tilburg inschakelt die jou kan helpen het licht weer terug te vinden. Een ervaringsdeskundige die weet wat je doormaakt, maar ook hoe jouw kapotte batterij weer vervangen moet worden. Voor deze specialist ben je bij The Human Battery Company aan het juiste adres. Wij zijn een team aan burn-out coaches voor Tilburg, die je graag helpen van je burn-out af te komen en weer volop terug in het leven te stappen.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

‘PREVENTIE VAN BURN-OUT, PRAKTISCH EN INTENSIEF’

Je bent aan het werk, maar je voelt je niet goed en ervaart diverse klachten. Kies voor ons 'Lekker in je vel, vitaal en veerkrachtig' 1-op-1 coachtraject.

MEER INFORMATIE

‘HERSTEL VAN BURN-OUT, SNEL EN DUURZAAM’

Je bent uitgevallen door overspanning of hebt burn-outklachten. Kies voor 'n multidisciplinair 1-op-1 hersteltraject met een ervaringsdeskundige coach.

MEER INFORMATIE
Burn Out

‘TERUGVAL NA BURN-OUT, NU DE KERN AANPAKKEN’

Je hebt een burn-out gehad, maar ervaart opnieuw klachten. Dan heb je nog iets aan te pakken en dat gaan we nu doen. Nooit meer een terugval is het resultaat.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?