WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN OUT KLACHTEN EN ZOEK JIJ EEN BURN OUT COACH IN TILBURG?

Theo-bruiloft-website

ONZE BURN OUT COACH IN TILBURG IS EEN SPECIALIST EN DOET NIETS ANDERS

Je bent bij een huisarts in Tilburg geweest en die heeft je verteld dat je een burn out klachten hebt. Of was het misschien de bedrijfsarts? In ieder geval, er is werk aan de winkel. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer aan het werk. Wat kun je nu het beste doen?

Een effectieve manier om snel en duurzaam te herstellen is een 1-op-1 training te gaan volgen bij The Human Battery Company. Dan krijg je een burn out coach in Tilburg en die begeleidt jou net zolang totdat jij weer topfit aan het werk bent. De werkgever betaalt vrijwel altijd de training.

Burn out betekent dat je uitgeput bent en ’s nachts slaap je slecht. Je herkent jezelf niet meer en er komt ook niets meer uit je handen. Daarnaast heb je last van veel pijntjes en kwaaltjes, die niet te verklaren zijn.

Om goed te herstellen van burn out raden wij je aan om hulp te zoeken. Dat kan een burn out coach zijn van The Human Battery Company in Tilburg. Wij plannen een intakegesprek binnen 1 week. Stuur een mail via het contactformulier.

Wij hebben geen wachtlijsten omdat ook wij selectief zijn. Tijdens het intakegesprek kijken wij of wij wel de juiste partij zijn voor jouw specifieke situatie. En soms verwijzen we door naar een andere instantie, die beter aansluit bij jouw problematiek.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

IK WIL HERSTELLEN VAN BURN OUTKLACHTEN

Alle informatie over onze TOTAALAANPAK OP MAAT samen met een specialist.

Klik voor alle informatie

IK WIL VERZUIM DOOR BURN OUT VOORKOMEN

Alle informatie over een COACHTRAJECT om langdurig verzuim te voorkomen.

Klik voor alle informatie

IK WIL MEER ENERGIE OM BETER TE PRESTEREN

Alle informatie over de online cursussen en chat coaching van HUMAN BATTERY ONLINE.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK