'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcaching

Onze burn out coach in Tilburg is een specialist en doet niets anders

Je bent bij een huisarts in Tilburg geweest en die heeft je verteld dat je een burn out klachten hebt. Of was het misschien de bedrijfsarts? In ieder geval, er is werk aan de winkel. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer aan het werk. Wat kun je nu het beste doen?

Een effectieve manier om snel en duurzaam te herstellen is een 1-op-1 training te gaan volgen bij The Human Battery Company. Dan krijg je een burn out coach in Tilburg en die begeleidt jou net zolang totdat jij weer topfit aan het werk bent. De werkgever betaalt vrijwel altijd de training.

Burn out betekent dat je uitgeput bent en ’s nachts slaap je slecht. Je herkent jezelf niet meer en er komt ook niets meer uit je handen. Daarnaast heb je last van veel pijntjes en kwaaltjes, die niet te verklaren zijn.

Om goed te herstellen van burn out raden wij je aan om hulp te zoeken. Dat kan een burn out coach zijn van The Human Battery Company in Tilburg. Wij plannen een intakegesprek binnen 1 week. Stuur een mail via het contactformulier.

Wij hebben geen wachtlijsten omdat ook wij selectief zijn. Tijdens het intakegesprek kijken wij of wij wel de juiste partij zijn voor jouw specifieke situatie. En soms verwijzen we door naar een andere instantie, die beter aansluit bij jouw problematiek.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?