WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN-OUT EN ZOEK JIJ EEN BURN-OUT COACH IN TILBURG?

Een burn-out coach in Tilburg, de specialist

Je bent bij een huisarts in Tilburg geweest en die heeft je verteld dat je een burn-out hebt. Of was het misschien de bedrijfsarts? In ieder geval, er is werk aan de winkel. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer aan het werk. Wat kun je nu het beste doen?

Een effectieve manier om snel en duurzaam te herstellen is een 1-op-1 training te gaan volgen bij The Human Battery Company. Dan krijg je een burn-out coach in Tilburg en die begeleidt jou net zolang totdat jij weer topfit aan het werk bent. De werkgever betaalt vrijwel altijd de training.

Burn-out betekent dat je uitgeput bent, overdag ben je vooral moe en ’s nachts slaap je slecht. Je herkent jezelf niet meer en er komt ook niets meer uit je handen. Daarnaast heb je last van veel pijntjes en kwaaltjes.

Om goed te herstellen van burn-out raden wij je aan om hulp te zoeken. Dat kan een burn-out coach zijn van The Human Battery Company in Tilburg. Wij plannen een intake-gesprek binnen 1 week. Stuur een mail via het contactformulier.

Wij hebben geen wachtlijsten omdat ook wij selectief zijn. Tijdens het intakegesprek kijken wij of wij wel de juiste partij zijn voor jouw specifieke situatie. En soms verwijzen we door naar een andere instantie, die beter zal aansluiten bij jouw problematiek.

Lees meer

DE IDEALE BURN-OUT COACH: ERVARINGSDESKUNDIG EN GESPECIALISEERD

Onze opdrachtgevers o.a.: