'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN DEN BOSCH OVER HUN BURN-OUT HERSTEL)

De specialist in burn-out herstel Den Bosch

Als je bent uitgevallen met burn-outklachten, dan kan een huisarts of bedrijfsarts doorverwijzen naar een psycholoog of psychologenpraktijk in Den Bosch en omgeving. Van oudsher wordt een psycholoog ingezet bij de behandeling van burn-out.

Tegenwoordig wordt burn-out steeds meer beschouwd als een balansprobleem. Het wringt ergens tussen jou en je omgeving en zelf zie je niet waar. Je hebt te maken met teveel energievreters, te weinig energiegevers in zowel werk als privé. Ook slaap je slecht en ontspan je te weinig.

The Human Battery Company is een onafhankelijke coach-praktijk wat bestaat uit een klein team professionele coaches, die sinds 2015 niets anders doen dan ‘burn-out herstel op maat’ trajecten in Den Bosch. Je wordt uiteindelijk als mens sterker en slimmer.

96% van onze klanten is weer topfit aan het werk. Dat kan zijn terugkeer in eigen functie, maar dat kan ook zijn dat er aanpassingen nodig zijn op de werkplek. Mocht geheel ander werk of een nieuwe werkgever de oplossing zijn, ook daarin begeleiden wij intensief.

Dat is misschien wel het grootste verschil met een psycholoog of psychologenpraktijk in Den Bosch. Wij gaan voor resultaat (topfit aan het werk) en passen die interventies toe die daarbij nodig zijn.

Lees meer

SNEL EN DUURZAAM BURN-OUT HERSTEL IN DEN BOSCH IS ALTIJD MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: