Burn-out herstel Den Bosch

Heb je de diagnose burn-out? En kreeg je toen het advies om een psycholoog of coach te zoeken, die je kan helpen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. The Human Battery Company is een onafhankelijke coachpraktijk en bestaat uit een klein team professionele coaches, die sinds 2015 niets anders doen dan ‘burn out herstel’ in Den Bosch.

Burn-out is geen medische aandoening, het is een balansprobleem. Het wringt ergens tussen jou en je omgeving en zelf zie je niet waar. Je hebt te maken met teveel energievreters, te weinig energiegevers in zowel werk als privé. Je staat te veel aan en te weinig uit. Als je de balans herstelt, dan wordt je uiteindelijk als mens sterker en slimmer.

Een effectieve burn-out herstelmethode sinds 2015

96% van onze klanten is weer topfit aan het werk. Dat kan zijn terugkeer in eigen functie, maar dat kan ook zijn dat er aanpassingen nodig zijn op de werkplek. Mocht geheel ander werk of een nieuwe werkgever de oplossing zijn, ook daarin begeleidt The Human Battery Company intensief. Burn-out herstel in Tilburg stopt als jij weer 100% beter bent gemeld.

Dat is misschien wel het grootste verschil met een psycholoog of psychologenpraktijk in Den Bosch. Wij gaan voor resultaat (topfit aan het werk) en passen die interventies toe die daarbij nodig zijn. Je vindt ons in het FC Den Bosch stadion, business center De Vliert.

 

Je vindt ons ook in Eindhoven, Breda en Arnhem.

MEER INFO, GA NAAR HOMEPAGE