HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH, DAT ZEGGEN ONZE KLANTEN IN DEN BOSCH OVER HUN BURN OUT HERSTEL

SPECIALISTEN IN BURN OUT HERSTEL IN DEN BOSCH EN OMSTREKEN

Als je bent uitgevallen met burn out klachten, dan kan een huisarts of bedrijfsarts doorverwijzen naar een psycholoog of psychologenpraktijk in Den Bosch en omgeving.

Tegenwoordig wordt burn out steeds meer beschouwd als een balansprobleem. Het wringt ergens tussen jou en je omgeving en zelf zie je niet waar. Je hebt te maken met teveel energievreters, te weinig energiegevers in zowel werk als privé.

The Human Battery Company is een onafhankelijke coachpraktijk en bestaat uit een klein team professionele coaches, die sinds 2015 niets anders doen dan ‘burn out herstel op maat’ trajecten in Den Bosch. Je wordt uiteindelijk als mens sterker en slimmer.

96% van onze klanten is weer topfit aan het werk. Dat kan zijn terugkeer in eigen functie, maar dat kan ook zijn dat er aanpassingen nodig zijn op de werkplek. Mocht geheel ander werk of een nieuwe werkgever de oplossing zijn, ook daarin begeleiden wij intensief.

Dat is misschien wel het grootste verschil met een psycholoog of psychologenpraktijk in Den Bosch. Wij gaan voor resultaat (topfit aan het werk) en passen die interventies toe die daarbij nodig zijn.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

IK WIL HERSTELLEN VAN BURN OUTKLACHTEN

Alle informatie over onze TOTAALAANPAK OP MAAT samen met een specialist.

Klik voor alle informatie

IK WIL VERZUIM DOOR BURN OUT VOORKOMEN

Alle informatie over een COACHTRAJECT om langdurig verzuim te voorkomen.

Klik voor alle informatie

IK WIL MEER ENERGIE OM BETER TE PRESTEREN

Alle informatie over de online cursussen en chat coaching van HUMAN BATTERY ONLINE.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK