BURNOUT OF OVERSPANNEN - WANNEER WIL JIJ TOPFIT AAN 'T WERK ZIJN?

Burnout behandeling Tilburg

Effectief en snel, dat is de burnout behandeling van The Human Battery Company in Tilburg. 1 op de 7 werknemers valt uit met burnout klachten, ook in Tilburg. Wat is een goede burnout behandeling? In Tilburg heb je de keuze uit verschillende aanbieders, je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer. The Human Battery Company biedt een maatwerk één-op-één hersteltraining, wij stoppen pas als je weer 100% topfit aan het werk bent.

Het komt goed, het wordt beter. Onze cliënten zeggen vaak dat ze na de training als mens sterker en slimmer zijn geworden. En dat is precies de bedoeling. De ``oude`` ga je niet meer worden. Je wordt een betere versie van jezelf.

Hoe ziet er de burnout begeleiding van The Human Battery Company dan uit? Het begint met een intakegesprek waarin een test wordt gedaan. Gewoon om vast te stellen waar iemand precies staat. Op basis van het gesprek wordt een plan gemaakt voor de burnout begeleiding. Dat kan in Tilburg, maar dat kan ook thuis. Optimale burnout begeleiding vindt plaats op een locatie waar jij je het prettigst voelt. Wil je dus liever de burnout behandeling thuis ontvangen, dan regelen we dat. Iets wat niet veel aanbieders doen.

Als vervolgens alle oorzaken zowel op het werk als in de prive-situatie, familie of leefstijl geïnventariseerd zijn, dan kan er een plan van aanpak worden opgesteld. Met daarin een opsomming van de interventies die hierbij passen. Dat noemen we een eenvoudige, snelle en effectieve burnout behandeling. Pas als het resultaat is bereikt, stoppen we. Dus bij 100% weer aan het werk. Dat kan binnen 6 tot 8 weken gerealiseerd zijn, soms duurt het iets langer. Het gemiddelde verzuim bij burn out is 6 maanden volgens TNO, dat kan zeker sneller. Natuurlijk ben je wel zelf eindverantwoordelijk voor het resultaat.

Lees meer

ONZE DOELGROEPEN

IK HEB DIAGNOSE BURNOUT OF OVERSPANNING

De één-op-één hersteltraining bestaat uit wekelijkse sessies van maximaal een dagdeel plus 24/7 ondersteuning. Wij stoppen pas als jij weer topfit 100% aan het werk bent.

Meer info

DE BEDRIJFSARTS VERWIJST NAAR ONS DOOR

96% van onze cliënten is weer 100% topfit aan het werk. De verzuimperiode was aanzienlijk korter dan het landelijk gemiddelde van 6 maanden (volgens TNO).

Meer info

EEN SLIMME WERKGEVER VERGOEDT DE KOSTEN

De verzuimkosten en risico’s kunnen oplopen. Een slimme werkgever vergoedt de kosten van een hersteltraining en investeert in preventie. Het rendement is hoog.

Meer info

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

Onze opdrachtgevers zijn o.a.: