HET WAS INTENSIEF MAAR VOORAL PRAKTISCH, DAT ZEGGEN ONZE KLANTEN IN TILBURG OVER HUN BURN OUT BEHANDELING

Theo-bruiloft-website

SPECIALISTEN IN BURN OUT BEHANDELING IN TILBURG EN OMGEVING

1 op de 7 werknemers valt inmiddels uit met burn out klachten, ook in Tilburg en omgeving. Wat is dan een effectieve burn out behandeling? In Tilburg heb je de keuze uit verschillende aanbieders. The Human Battery Company biedt een 'burn out behandeling op maat'.

Onze klanten in Tilburg zeggen dat ze na de burn out behandeling als mens sterker en slimmer zijn geworden, beter dus. De “oude” word je niet meer en dat is eigenlijk maar goed ook. Je wilt toch niet terugvallen, als je straks weer aan het werk bent?

Hoe ziet de burn out behandeling van The Human Battery Company in Tilburg er dan uit? Na een vrijblijvend intakegesprek waarin een test wordt gedaan om te bepalen wat iemand nodig heeft, volgt een offerte voor een 1-op-1 hersteltraining op maat. Dat kan bij ons op kantoor in Tilburg zijn, maar dat kan eventueel ook bij jou thuis.

Als alle oorzaken zowel op het werk als privé geïnventariseerd zijn, dan volgen verschillende interventies en praktische tools, die daarbij aansluiten. Dat noemen we een snelle en effectieve burn-out behandeling. En pas als je weer 100% topfit aan het werk bent, stoppen we met onze begeleiding.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

1-OP-1 COACHING

Burn out herstel, re-integratie spoor 1/2, jobcoaching, loopbaantraject, jobsearch, carrière-switch, burn out preventie.

Klik voor alle informatie

ONLINE TRAININGEN

Direct aan de slag met praktische handvatten voor meer energie en tijd voor jezelf. Er is al een online cursus voor € 14,95!

Klik voor alle informatie

WORKSHOPS

Nieuw beleid begint met inspiratie en bewustwording. Voor MT's, leidinggevenden en teams brengen wij dat op gang.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK