'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - workshops

Specialisten in burn out behandeling in Tilburg en omstreken

1 op de 7 werknemers valt inmiddels uit met burn out klachten, ook in Tilburg en omgeving. Wat is dan een effectieve burn out behandeling? In Tilburg heb je de keuze uit verschillende aanbieders. The Human Battery Company biedt een 'burn out behandeling op maat'.

Onze klanten in Tilburg zeggen dat ze na de burn out behandeling als mens sterker en slimmer zijn geworden, beter dus. De “oude” word je niet meer en dat is eigenlijk maar goed ook. Je wilt toch niet terugvallen, als je straks weer aan het werk bent?

Hoe ziet de burn out behandeling van The Human Battery Company in Tilburg er dan uit? Na een vrijblijvend intakegesprek waarin een test wordt gedaan om te bepalen wat iemand nodig heeft, volgt een offerte voor een 1-op-1 hersteltraining op maat. Dat kan bij ons op kantoor in Tilburg zijn, maar dat kan eventueel ook bij jou thuis.

Als alle oorzaken zowel op het werk als privé geïnventariseerd zijn, dan volgen verschillende interventies en praktische tools, die daarbij aansluiten. Dat noemen we een snelle en effectieve burn-out behandeling. En pas als je weer 100% topfit aan het werk bent, stoppen we met onze begeleiding.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?