Wij zijn gespecialiseerd in burn-out behandeling in Tilburg

Onze klanten in Tilburg zeggen dat ze na de burn-out behandeling als mens sterker en slimmer zijn geworden, veel beter dus. De “oude” word je niet meer en dat is eigenlijk maar goed ook. Je wilt toch niet terugvallen in oude patronen?

Als het goed is, heb jij geen flauw benul van hoe je in deze situatie terecht bent gekomen. Misschien denk je dat je te veel op je bordje hebt gehad, maar van hard werken wordt niemand ziek. Wat is er dan toch aan de hand?

Een goede burn-out behandeling geeft je alle inzichten, zodat je alle oorzaken scherp in beeld hebt. Want dan kun je er ook iets aan gaan doen. In Tilburg heeft The Human Battery Company een locatie dichtbij het station.

We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek, waarin een vragenlijst wordt ingezet om te bepalen wat iemand nodig heeft. Dan volgt een offerte voor een 1-op-1 coachtraject op maat. Dat kan bij ons op kantoor in Tilburg zijn, maar dat kan eventueel ook bij jou thuis.

Als alle oorzaken zowel op het werk als privé geïnventariseerd zijn, dan volgen verschillende interventies en praktische tools, die daarbij aansluiten. Dat noemen we een snelle en effectieve burn-out behandeling. Pas als je weer 100% topfit aan het werk bent, stoppen we met onze begeleiding.

 

Je vindt ons ook in Eindhoven, Den Bosch, Breda en Arnhem.

NAAR HOME