'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN OVER HUN BURN-OUT BEHANDELING IN TILBURG)

De specialist in burn-out behandeling Tilburg

1 op de 7 werknemers valt inmiddels uit met burn-out klachten, ook in Tilburg en omgeving. Wat is dan een effectieve burn-out behandeling? In Tilburg heb je de keuze uit verschillende aanbieders. The Human Battery Company biedt een 'burn-out behandeling op maat'.

Onze klanten zeggen dat ze na de burn-out behandeling in Tilburg als mens sterker en slimmer zijn geworden, beter dus. De ``oude`` word je niet meer en dat is eigenlijk maar goed ook. Je wilt toch niet terugvallen, als je straks weer aan het werk bent?

Hoe ziet de burn-out behandeling van The Human Battery Company in Tilburg er uit? Na een vrijblijvend intakegesprek waarin een test wordt gedaan om te bepalen wat iemand nodig heeft, volgt een offerte voor een 1-op-1 hersteltraining op maat. Dat kan bij ons op kantoor in Tilburg zijn, maar dat kan eventueel ook bij jou thuis. Dat maakt het verschil.

Als alle oorzaken zowel op het werk als in privé geïnventariseerd zijn, dan volgen verschillende interventies en praktische tools, die daarbij aansluiten. Dat noemen we een snelle en effectieve burn-out behandeling. En pas als je weer 100% topfit aan het werk bent, stoppen we met onze begeleiding.

Lees meer

EEN SNELLE EN DUURZAME BURN-OUT BEHANDELING IS MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: