'IK HAD GEEN STRESS EN KON ER ZELF TOCH NIETS AAN DOEN (DACHT IK)

Drs. Theo Mommers

Stress coaching in Den Bosch

Merk je dat je steeds meer last hebt van stress? Je bent dan niet de enige. Een steeds groter wordend deel van de Nederlandse bevolking heeft last van stress, die om allerlei redenen naar boven kan komen. De vraag is dan natuurlijk hoe je het beste met deze stress om kunt gaan. Zoek je hiervoor een stress coach in Den Bosch? Neem dan vandaag nog contact op met The Human Battery Company. Wij snappen dat stress ervoor zorgt dat jouw batterij langzaam maar zeker leegloopt. Als je er dan niet voor zorgt dat deze ook weer wordt opgeladen, dan kan de batterij helemaal leeg raken, wat dat weer als gevolg heeft dat je in een burn-out raakt. Dit zul je toch altijd willen voorkomen.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?