BURNOUT OF OVERSPANNEN - WANNEER WIL JIJ TOPFIT AAN 'T WERK ZIJN?

Burnout behandeling Eindhoven

Zoek je een burnout behandeling of begeleiding en woon je in Eindhoven?
Als je googled, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel aanbieders van therapieën die aangeven dat ze kunnen helpen bij burnout. The Human Battery Company biedt maatwerk één-op-één hersteltrainingen, wij doen niets anders en gaan net zolang door totdat je weer 100% topfit aan het werk bent.

Omdat onze hersteltrainers zelf burnout hebben overwonnen, krijg je meteen vertrouwen dat het ook bij jou goed komt. 96% van onze cliënten is weer topfit aan het werk en daar zijn we best een beetje trots op.

Bij burnout is het belangrijk om op zoek te gaan naar iemand, die gespecialiseerd is in burnout. Burnout begeleiding in Eindhoven vind je bij The Human Battery Company, een trainings- en coachingsbureau gespecialiseerd in burnout begeleiding. The Human Battery Company heeft haar hoofdkantoor in Eindhoven, bij Tribes, Flight Forum 840 en werkt vanuit diverse locaties in Nederland. Als je liever hebt dat de burnout behandeling bij je thuis plaatsvindt, wij doen dat ook. Dat maakt de dienstverlening van The Human Battery Company uniek.

Hoe ziet er zo’n behandeling of begeleiding bij burnout eigenlijk uit? The Human Battery Company geeft de training in 5 stappen. Omdat elke burnout uniek is, kan er op voorhand niet gezegd worden welke interventies nodig zijn. Maar het unieke van The Human Battery Company in Eindhoven is dat zij alle interventies bij burnout behandeling of begeleiding onder 1 dak hebben verzameld. Dat betekent dat er precies gedaan wordt, wat nodig is. Dat is anders dan andere partijen op het gebied van burnout behandeling of begeleiding. Die richten zich vaak op 1 therapie.

Lees meer

ONZE DOELGROEPEN

IK HEB DIAGNOSE BURNOUT OF OVERSPANNING

De één-op-één hersteltraining bestaat uit wekelijkse sessies van maximaal een dagdeel plus 24/7 ondersteuning. Wij stoppen pas als jij weer topfit 100% aan het werk bent.

Meer info

DE BEDRIJFSARTS VERWIJST NAAR ONS DOOR

96% van onze cliënten is weer 100% topfit aan het werk. De verzuimperiode was aanzienlijk korter dan het landelijk gemiddelde van 6 maanden (volgens TNO).

Meer info

EEN SLIMME WERKGEVER VERGOEDT DE KOSTEN

De verzuimkosten en risico’s kunnen oplopen. Een slimme werkgever vergoedt de kosten van een hersteltraining en investeert in preventie. Het rendement is hoog.

Meer info

EEN INTAKEGESPREK BINNEN 1 WEEK?

Onze opdrachtgevers zijn o.a.: