'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 begeleiding - groepstraining - workshops

Specialisten in burn out behandeling in Eindhoven en omstreken

Als je gaat zoeken naar een burn out behandeling in Eindhoven, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende aanbieders van therapieën of behandelingen. Welke vorm van burn out behandeling past dan bij jouw burn out?

Omdat elke burn out verschillend is, is de oplossing maatwerk. Dat is ook onze visie op snel en duurzaam herstellen na burn out. Wij doen niets anders dan mensen begeleiden met burn out klachten en gaan net zolang door totdat iemand weer 100% topfit aan het werk is.

Om te herstellen van burn out is het belangrijk om op zoek te gaan naar iemand, die gespecialiseerd is in burn out behandeling. In Eindhoven vind je zo iemand bij The Human Battery Company.

The Human Battery Company werkt vanuit meerdere locaties in Nederland. Als je liever hebt dat de burn out behandeling bij je thuis plaatsvindt, wij doen dat ook.

Hoe ziet zo’n burn out behandeling eruit? The Human Battery Company kiezen voor een hersteltraject in 5 stappen. Het unieke van The Human Battery Company in Eindhoven is dat zij alle interventies voor burn out herstel onder 1 dak hebben verzameld.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?