Waarom kies je voor onze burn-out behandeling in Eindhoven?

The Human Battery Company is een onafhankelijke coachpraktijk met een klein team professionele, ervaringsdeskundige coaches en therapeuten, gespecialiseerd in werkdruk, stress, overspanning en burn-outklachten.

In Eindhoven vindt de burn-out behandeling plaats op onze locatie bij BOND EINDHOVEN aan de Luchthavenweg 81, vlakbij Eindhoven Airport. Als je liever hebt dat de burn-out behandeling bij je thuis plaatsvindt, dat doen wij ook.

Hoe ziet zo’n burn-out behandeling eruit? Elke burn-out is verschillend, de oplossing maatwerk. Het unieke van The Human Battery Company in Eindhoven is dat wij alle interventies onder 1 dak hebben verzameld. Dat werkt snel en effectief.

Duurzaam herstellen na burn-out doe je uiteindelijk helemaal zelf, maar kun je niet alleen. Daar heb je een coach bij nodig. Wij doen niets anders dan mensen begeleiden met burn-out klachten en gaan net zolang door totdat je weer 100% topfit aan het werk bent.

Om te herstellen van burn-out is het belangrijk dat je bereid bent om ingesleten patronen te doorbreken, nieuwe vaardigheden toe te passen of opnieuw keuzes te maken in werk en privé. Dan komt het goed.

 

Je vindt ons ook in Tilburg, Den Bosch, Breda en Arnhem.

 

NAAR HOME