Man, 57 jaar (sales), die de drempel van verandering heeft overschreden

Ik was vastgelopen en op zoek naar een manier om mijn leven een nieuwe richting te geven na 36 jaar in dezelfde business te hebben gewerkt. Gelukkig ontdekte ik, The Human Battery Company en ik kan zeggen dat mijn ervaring met hen, mijn leven heeft getransformeerd op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Het begon allemaal met het herstel-traject. Hun benadering zorgde ervoor dat ik me niet alleen fitter en gezonder voelde, maar ook meer in harmonie met mezelf.

Na het herstel-traject besloot ik verder te gaan met het coach-traject en dit bleek de sleutel te zijn tot het ontgrendelen van mijn potentieel. Het hielp me om mijn doelen te definiëren en stap voor stap te werken aan het realiseren ervan. Het resultaat? Dankzij de begeleiding en ondersteuning van de The Human Battery Company heb ik een carrièreswitch gemaakt, die me vervulling en vreugde brengt op manieren die ik me nooit had kunnen voorstellen.

Ik kan The Human Battery Company niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar positieve verandering in hun leven. Hun toewijding en vermogen om echte transformatie te faciliteren, zijn werkelijk opmerkelijk. Bedankt, Theo.

Man, 43 jaar (business development) ruim een jaar na zijn coachtraject

“Super je (de coach) vandaag te zien. Eerder deze week merkte iemand op dat ik anders met druk/drukte om ga. Het ging over werk en dat ik nog steeds veel hooi op mijn vork neem en er erg mee bezig ben. Maar ze hoorden me voor het eerst zeggen: niet alles kan nu gebeuren. Deze zaken ga ik niet nu doen, maar over een half jaar zal ik er pas naar kijken. Het is een wilde rit geweest dit jaar. Met een dieptepunt aan het begin en vanaf daar een weg met een hoop haarspeldbochten omhoog. En daar sta je dan ineens op kantoor. Ik zit dus goed in mijn vel en wilde je nog een berichtje sturen over hoeveel ik aan je adviezen en begeleiding heb gehad dit jaar. Ik laat heel bewust mijn werk achter me in de weekenden en ga lekker aan de slag met mijn handen en geniet van de interactie met mijn kinderen en vrienden. Op maandag kan ik dan weer met een volle batterij aan de slag.”

Vrouw, 39 jaar (advocaat), zij koos uiteindelijk voor een carrière-switch

In verband met een burn-out die zowel werk als persoonlijk gerelateerd was, ben ik in contact gekomen met The Human Battery Company. Ik had al verschillende trajecten gevolgd (psycholoog, mindfulness coach, slaapcoach), maar ik merkte dat ik niet verder kwam en herstel uitbleef. Ik was op zoek naar een persoon die mij kon helpen bij het terugkrijgen van het gevoel blij en gelukkig te zijn en weer energierijk te zijn. Ik was op zoek naar de ‘oude’ ik.
Mij werd aangeraden eens te gaan praten. In eerste instantie was ik een beetje terughoudend en had ik nog niet meteen het vertrouwen dat de coach mij wel uit deze situatie zou kunnen halen. Maar het tegendeel is gebleken.

De coach heeft met een grondige aanpak mij ertoe gebracht dat ik keuzes kon maken waarbij ik mijzelf als persoon meer centraal ging stellen. Ik heb geleerd dat het heel belangrijk is goed voor jezelf te zorgen. Immers, je kunt pas voor een ander zorgen als je voor jezelf zorgt. Ik heb o.a. ontdekt dat een hobby heel veel plezier en ontspanning kan geven en er juist voor kan zorgen dat je batterij groen blijft kleuren.

De coach gaf mij sturing in dit proces en hield mij regelmatig een spiegel voor. Hij leerde mij kritisch te zijn op mijzelf en mijn omgeving. Daarbij was ik voortdurend zelf degene die de antwoorden gaf. Hierdoor kon ik mijn eigen koers varen en stuurde de coach slechts bij als ik dreigde af te drijven. Aan het einde van een intensief traject, dat ik met veel inzet en toewijding heb gevolgd, heb ik niet de ‘oude’ ik teruggevonden, maar gewerkt aan een versie van mijzelf die veel duurzamer is. Ik ben The Human Battery Company dan ook erg dankbaar dat hij mij de spiegel heeft voorgehouden en mij zodanig aan het werk heeft gezet, dat ik keuzes kon maken die goed voor mij waren. Ik raad eenieder met een burn-out aan contact op te nemen met The Human Battery Company als je op zoek bent naar een duurzaam herstel.”

Man, 59 jaar (teamleider), overwon burn-out en is nooit meer de oude

“Ik ben i.v.m. een burn-out via mijn werkgever in contact gekomen met The Human Battery Company. Wat ben ik blij dat ik dit bedrijf heb leren kennen. Dankzij de kennis en professionele begeleiding van één van de coaches heb ik de nieuwe Jan 2.0 gevonden.
De benadering en manier van werken heeft mij weer helemaal teruggebracht waar ik wil zijn.
Ik zal The Human Battery Company dan ook altijd erg dankbaar zijn voor alle inzichten en positieve dingen, inclusief de balans tussen werk en privé. Het heeft me erg veel gebracht.”

Vrouw, 43 jaar (financiën), bruist weer van de energie, meer dan vroeger

“Via de arbo-arts ben ik in contact gebracht met Theo. De eerste kennismaking was prettig en voelde meteen goed. Jarenlang een verkeerde balans in werk en privé en niet meer kunnen voelen waar je echt gelukkig van wordt hebben bij mij gezorgd voor veel innerlijke onrust en uitputting. Zowel mentaal als lichamelijk. De sessies waren doeltreffend in een prettige en open sfeer. De weg naar de kern van het probleem heeft op vele vlakken zeer waardevolle inzichten gegeven. De handvaten die Theo daarbij heeft gegeven kan ik in werk en privé toepassen. Dat betekent dat ik vol energie en met rust in mijn hoofd de toekomst tegemoet ga.
De inspiratie en energie van Theo gun ik iedereen. Bedankt voor de geweldige coaching en het vinden van mijn gelukkigere en gezondere 2.0-versie.”

Man, 39 jaar (manager business development), wilde verzuim door burn-outklachten voorkomen

“Na een heftige periode van erg veel innerlijke onrust had ik besloten om hulp in te schakelen. Ik had ondertussen veel gesprekken gevoerd met diverse instanties, alle hulp was goed bedoeld maar kwam niet tot de kern van mijn probleem. Mijn ervaring met The Human Battery Company was wel echt precies wat ik nodig had.

Na de intensieve sessies weet ik nu wat ik nodig heb om weer positieve energie te krijgen uit mijn baan en uit mijn privé situatie en waar mijn sterke en zwakke punten liggen. Altijd heb ik bewust gedacht dat ik wel wist wat ik wilde en wat mij dreef. Helaas is dat de onjuiste gedachte geweest en had ik onbewust een heel andere behoefte. De coach heeft me doen inzien wat mij drijft, waar ik echt behoefte aan heb en vooral wat ik niet wil en ook wat ik niet wil doen.

Nu een half jaar later ben ik weer terug in mijn gezonde en prettige mindset en is mijn nieuwe en drukke baan een geweldige energiebron. Blijkbaar is het dus soms echt nodig om eens iemand anders mij te laten inzien wie ik ben…en wat bij mij past. Ik kan The Human Battery Company en de leerzame methode dan ook aan iedereen aanraden die zich echt onprettig voelt door zijn of haar werksituatie.”

 

Man, 53 jaar (hoofd vastgoed), het coachtraject vraagt om een actieve en open instelling

“Deelname aan dit traject is niet vrijblijvend en vereist een actieve en open instelling. De coach van The Human Battery Company weet een sfeer te creëren waarin dit mogelijk is. De coach heeft daarnaast een extra zintuig om op afstand te bespeuren of het echt goed gaat met zijn klant. Als dat niet is, dan zoekt hij/zij contact en helpt je verder. De sessies hebben mij zeer goed geholpen en ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Vrouw, 53 jaar (CFO), was na afloop dankbaar en heeft er nog steeds profijt van

Er verscheen een artikel “Precies 10 jaar later…”, waarin Theo Mommers terugblikt. Daarop reageerde een klant: “Ik heb respect voor de wijze waarop jij het traject dat je zelf hebt doorlopen, hebt vertaald in een methode om voor anderen hun versie 2.0 te vinden en te worden. Ik ben er nog steeds erg blij mee, dank je.”

Vrouw, 39 jaar (teamleider), elk coachtraject is op maat van de klant en effectief

“Inmiddels ken ik 3 mensen, waaronder ikzelf, die bij The Human Battery Company een traject hebben gelopen. De methodiek en stijl van coachen helpt enorm. De coach geeft informatie en daardoor inzicht, maar geeft vooral handvaten die je kunt blijven gebruiken. Dit gun je iedereen! Wat ik knap vind na 3 trajecten bij 3 verschillende mensen, die ik goed ken, is dat de methodiek nagenoeg hetzelfde is en van hoge kwaliteit, maar wel op maat van de klant: van bouwvakker, ingenieur of leidinggevende. The Human Battery Company biedt iedereen het juiste, op het juiste niveau.”

Vrouw, 27 jaar (online marketeer), kiest haar eigen pad

“Hierbij wil ik The Human Battery Company ontzettend bedanken voor de support en professionele begeleiding van de afgelopen maanden. Mede dankzij de coach ben ik een nieuw pad ingeslagen, waarbij ik dichter bij mezelf blijf en mijn gevoel leidend laat zijn in plaats van mijn hoofd. Ik kijk er dan ook naar uit om, weliswaar met vallen en opstaan dit pad vol energie te gaan bewandelen en ontdekken.”

Vrouw, 53 jaar (HR Business Partner), had al van alles gedaan maar boekte weinig progressie

30 jaar lang was ik continu gejaagd, gestrest, angstig, innerlijk onrustig : zowel privé als zakelijk. Op het werk altijd goede beoordelingsgesprekken : ga zo door…. Toen ik instortte gaf ik het werk de schuld. The Human Battery Company kwam op mijn pad. De coach heeft me ervan bewust gemaakt dat ik de burn-out grotendeels zelf had veroorzaakt. Ik had meerdere goede capaciteiten waardoor ik continu overmatig veel van mezelf eiste en mezelf volledig wegcijferde.

Nu zorg ik veel beter voor mezelf, kan ik ‘loslaten’, krop ik emoties niet op, maar benut ze. De betere werk/privé-balans, waardoor ik persoonlijke wensen waarmaak, levert energie op en gelukshormonen.”
“Dit alles leidt tot de innerlijke rust waar ik al zó lang naar verlangde en verwachtte dit nooit te bereiken. Mijn 2.0 versie is een enorm keerpunt in mijn leven. Ik ben herboren en sterker dan ooit. Dat The Human Battery Company op mijn pad kwam, is van onschatbare waarde.

Vrouw, 46 jaar (financiën), werd na 2 maanden verzuim doorverwezen door de bedrijfsarts

“Nadat ik 2 maanden thuis zat met een heftige burn-out ben ik via de Arbo met The Human Battery Company in contact gekomen. Ik heb de coach leren kennen als een zeer kundig en betrokken man, die de vinger op de zere plek weet te leggen. Hij heeft een groot inlevingsvermogen en de gave om aan te voelen wat er in je omgaat. Daarnaast een warme persoonlijkheid, waarbij je je al snel op je gemak en veilig voelt, zodat je je kwetsbaar kunt en durf op te stellen.

In het verleden heb ik eerder hulp gehad, maar kwam dan helaas niet tot de kern. De coach heeft mij inzichten en handvaten gegeven die wel tot de kern komen. Met de tools van de coach ben ik weer dichter bij mezelf gekomen, heb ik ontdekt wat mijn ware passie is en wat mij drijft en ben ik weer vol energie en enthousiasme aan de slag.

Ik kan The Human Battery Company van harte aanbevelen en gun iedereen, die het even niet meer weet, dat zo’n coach je pad mag kruisen. Ontzettend bedankt voor je al tijd, je luisterend oor, je goede intenties en pakkende en kernachtige advies. Geen overbodige poespas zodat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar advies waar je voor je hele toekomstige loopbaan en in je persoonlijke leven echt iets aan hebt.”

Man, 42 jaar (ondernemer), mijn burn-out kwam niet uit, ik had genoeg te werken

“Na een fijne vakantie, waarin ik afgekickt ben van de Lorazepam, gaat het nu erg goed. Het slapen ook, daar hangt ook veel van mijn gemoedstoestand mee samen. Ik merk ook echt dat ik veel aan de coaching gehad heb, dat ik daardoor een andere kijk op een hoop dingen heb en daardoor andere keuzes maak. Die andere keuzes leveren me een hoop energie op en houdt de batterij vol. Dus nogmaals echt bedankt daarvoor.”

Man, 53 jaar (manager operations), doorliep een multidisciplinair traject

“Voor ik in juni 2020 de diagnose Hodgkin kreeg ben ik daarvoor gedurende 12 jaar non stop bezig geweest met werk. Niets was te gek, en de dagen, weken en maanden waren lang maar gek genoeg vloog de tijd voorbij. Na mijn diagnose kwam ik in een rollercoaster. Ik ging van behandeling naar behandeling en had geen tijd om stil te staan.

9 maanden later was ik schoon en mocht ik gaan revalideren. Door alles wat er gebeurd was, leerde ik tijdens het revalideren om na te denken over de echt belangrijke dingen in het leven. Na 3 maanden revalideren ben ik begonnen met werkhervatting. In het begin ging dit best goed en was ik blij dat het weer mocht en kon.

Maar al snel merkte ik dat er toch wel wat dingen waren veranderd. Gek genoeg dacht ik dat het aan de omgeving om mij heen lag, echter was dit niet het geval, bleek later. Ik raakte steeds verder van slag en kon mijn draai niet vinden. Ik voelde mij beroerd en wist geen raad met mij zelf. Via de huisarts kwam ik bij de praktijk psychologische ondersteuning. Na een paar gesprekken was ik ervan overtuigd dat ze me hier niet verder zouden kunnen helpen.

Na wat gesprekken met mijn werkgever kwam ik in contact met de “The Human Battery Company”. Dit was voor mij een nieuwe ervaring, in het begin had ik wat twijfel over of dit de juiste keuze was. Maar als snel ging ik nadenken over de gesprekken en probeerde ik de adviezen ook werkelijk in de praktijk te gebruiken. En dit werkte, het belangrijkste is dat je je openstelt en de juiste balans vindt tussen werk en ontspanning. Ook maakte ik gebruik van de orthomoleculaire therapeut, die werd aanbevolen. De combinatie van deze 2 behandelingen heeft ervoor gezorgd dat ik me veel beter voel en dat ik weer met plezier aan de dag begin”.

TERUG NAAR HOME