In verband met de privacy noemen wij geen namen van onze klanten. Mocht je in contact willen komen, dan leggen we het verzoek bij onze klant voor en na goedkeuring verstrekken we de gegevens.

‘Ik voel weer waar ik gelukkig van wordt, zonder dat mijn “verstand” het overneemt’

Vrouw, 43 jaar, afdeling financiën, overwon burn out

 • Via de arbo-arts ben ik in contact gebracht met Theo. De eerste kennismaking was prettig en voelde meteen goed. Jarenlang een verkeerde balans in werk en privé en niet meer kunnen voelen waar je echt gelukkig van wordt hebben bij mij gezorgd voor veel innerlijke onrust en uitputting. Zowel mentaal als lichamelijk.
 • De sessies waren doeltreffend in een prettige en open sfeer. De weg naar de kern van het probleem heeft op vele vlakken zeer waardevolle inzichten gegeven. De handvaten die Theo daarbij heeft gegeven kan ik in werk en privé toepassen. Dat betekent dat ik vol energie en met rust in mijn hoofd de toekomst tegemoet ga. De inspiratie en energie van Theo gun ik iedereen.
 • Bedankt voor de geweldige coaching en het vinden van mijn gelukkigere en gezondere 2.0-versie.

‘Een bijzonder jubileum in een bijzondere tijd van een even bijzondere man’

Vrouw, 53 jaar, CFO na burn out herstel

 • Op 2 april 2020 verscheen een artikel “Precies 10 jaar later…”, waarin Theo Mommers terugblikt. Daarop reageerde een klant:
 • “Ik heb respect voor de wijze waarop jij het traject dat je zelf hebt doorlopen, hebt vertaald in een methode om voor anderen hun versie 2.0 te vinden en te worden”
 • “Ik ben er nog steeds erg blij mee, dank je”

‘Het vereist een actieve deelname en open instelling’

Man, 53 jaar, hoofd vastgoed, koos voor onze burn out behandeling

 • “Deelname aan dit traject is niet vrijblijvend en vereist een actieve en open instelling. Theo weet de sfeer te creëren waarin dit mogelijk is.
 • Theo heeft daarnaast een extra zintuig om op afstand te bespeuren of het echt goed gaat met zijn klant. Als dat niet is, dan zoekt hij contact en helpt je verder
 • De sessies hebben mij zeer goed geholpen en ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren”.

‘Theo biedt iedereen het juiste, op het juiste niveau’

Vrouw, 39 jaar, teamleider na burn out herstel

 • “Inmiddels ken ik 3 mensen die bij Theo een traject hebben gelopen. Zijn methodiek en zijn stijl van coachen helpt enorm. Theo geeft informatie en daardoor inzicht, coacht, geeft handvaten die je kunt blijven gebruiken. Dit gun je iedereen!”
 • “Wat ik knap vind na 3 trajecten bij 3 verschillende mensen, is dat de methodiek nagenoeg hetzelfde is en van hoge kwaliteit, maar wel op maat van de klant: van bouwvakker, ingenieur of leidinggevende, Theo biedt iedereen het juiste, op het juiste niveau.”

‘Het was wel echt precies wat ik nodig had’

Man, 39 jaar, manager business development, koos voor burn out preventie

 • “Na een heftige periode van erg veel innerlijke onrust had ik besloten om hulp in te schakelen. Ik had ondertussen veel gesprekken gevoerd met diverse instanties, alle hulp was goed bedoeld maar kwam niet tot de kern van mijn probleem. Mijn ervaring met Theo was wel echt precies wat ik nodig had”.
 • “Na de intensieve sessies met Theo weet ik nu wat ik nodig heb om weer positieve energie te krijgen uit mijn baan en uit mijn privé situatie en waar mijn sterke en zwakke punten liggen. Altijd heb ik bewust gedacht dat ik wel wist wat ik wilde en wat mij dreef. Helaas is dat de onjuiste gedachte geweest en had ik onbewust een heel andere behoefte. Theo heeft me doen inzien wat mij drijft, waar ik echt behoefte aan heb en vooral wat ik niet wil en ook wat ik niet wil doen”.
 • “Nu een half jaar later ben ik weer terug in mijn gezonde en prettige mindset en is mijn nieuwe en drukke baan een geweldige energiebron. Blijkbaar is het dus soms echt nodig om eens iemand anders mij te laten inzien wie ik ben…en wat bij mij past. Ik kan Theo en zijn leerzame methode dan ook aan iedereen aanraden die zich echt onprettig voelt door zijn of haar werksituatie”.

‘Mijn 2.0 versie is een enorm keerpunt in mijn leven’

Vrouw, 53 jaar, HR Business Partner, had al diverse burn out hersteltrajecten achter de rug

 • “30 jaar lang was ik continu gejaagd, gestrest, angstig, innerlijk onrustig : zowel privé als zakelijk. Op het werk altijd goede beoordelingsgesprekken : ga zo door…. Toen ik instortte gaf ik het werk de schuld. Theo kwam op mijn pad. Hij heeft me ervan bewust gemaakt dat ik de burn-out grotendeels zelf had veroorzaakt. Ik had meerdere goede capaciteiten waardoor ik continu overmatig veel van mezelf eiste en mezelf volledig wegcijferde. Nu zorg ik veel beter voor mezelf, kan ik ‘loslaten’, krop ik emoties niet op, maar benut ze. De betere werk/privé-balans, waardoor ik persoonlijke wensen waarmaak, levert energie op en gelukshormonen.”
 • “Dit alles leidt tot de innerlijke rust waar ik al zó lang naar verlangde en verwachtte dit nooit te bereiken. Mijn 2.0 versie is een enorm keerpunt in mijn leven. Ik ben herboren en sterker dan ooit. Dat The Human Battery Company op mijn pad kwam, is van onschatbare waarde.”

‘Ik ben afgekickt van de Lorazepam’

Man, 42 jaar, ondernemer, mijn burn out kwam niet uit

 • “Na een fijne vakantie, waarin ik afgekickt ben van de Lorazepam, gaat het nu erg goed. Het slapen ook, daar hangt ook veel van mijn gemoedstoestand mee samen. Ik merk ook echt dat ik veel aan de coaching van jou gehad heb, dat ik daardoor een andere kijk op een hoop dingen heb en daardoor andere keuzes maak. Die andere keuzes leveren me een hoop energie op en houdt de batterij vol. Dus nogmaals echt bedankt daarvoor.”
 • Klant voelde zich helemaal niet goed, sliep slecht en wilde niet uitvallen in verband met het werk als kleine ondernemer. Hij stond open voor intensieve begeleiding. Een deel van de kosten van de training werd vergoed door de verzuimverzekering.

‘Ik heb deze week iets bewezen, dat ik voor die tijd niet voor mogelijk had gehouden’

Vrouw, 54 jaar, hoofd inkoop, is nooit meer burn out

 • “Ik heb deze week iets bewezen, dat ik voor die tijd niet voor mogelijk had gehouden. Jij hebt mij inzichten gegeven waardoor ik mij beter snap. Je hebt dat aan een grote theoretische kapstok gehangen, die ik zowaar snap, die kapstok dus. Je hebt het stap voor stap, met geduld gedaan, zodat alles tijd had om te landen en wortel te schieten. Je hebt me aan de juiste personen geknoopt, heel indrukwekkend vond ik dat. En dat alles in een ontspannen en vertrouwde setting. Dankjewel.”
 • Klant had al jaren diverse medische problemen. Nu kwamen er ook nog eens burn outklachten bij. De aanpak bestond vooral uit het herkennen en benutten van emoties in plaats van het onderdrukken daarvan.

WIJ GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK