In verband met de privacy noemen wij geen namen. Mocht je in contact willen komen met één van onze klanten, dan leggen we het verzoek voor en na goedkeuring verstrekken we je de gegevens.

‘In eerste instantie was ik een beetje terughoudend’

Vrouw, 39 jaar, advocaat, na een burn-out koos zij voor een carrière-switch

 • “In verband met een burn-out die zowel werk als persoonlijk gerelateerd was, ben ik in contact gekomen met Theo. Ik had al verschillende trajecten (psycholoog, mindfulness coach, slaapcoach) gevolgd, maar merkte dat ik niet verder kwam en herstel uitbleef. Ik was op zoek naar een persoon die mij kon helpen bij het terugkrijgen van het gevoel blij en gelukkig te zijn en weer energierijk te zijn. Ik was op zoek naar de ‘oude’ ik.
 • Mij werd aangeraden eens met Theo te gaan praten. In eerste instantie was ik een beetje terughoudend en had ik nog niet meteen het vertrouwen dat Theo mij wel uit deze situatie zou kunnen halen. Maar het tegendeel is gebleken. Theo heeft met een grondige aanpak mij ertoe gebracht dat ik keuzes kon maken waarbij ik mijzelf als persoon centraal ging stellen. Ik heb geleerd dat het heel belangrijk is jezelf centraal te stellen en voor jezelf te zorgen. Immers, je kunt pas voor een ander zorgen als je voor jezelf zorgt. Ik heb ontdekt dat het hebben van een hobby heel veel plezier en ontspanning kan geven en er juist voor kan zorgen dat je batterij groen blijft kleuren.
 • Theo gaf mij sturing in dit proces en hield mij regelmatig een spiegel voor. Hij leerde mij kritisch te zijn op mijzelf en mijn omgeving. Daarbij was ik voortdurend zelf degene die de antwoorden gaf. Hierdoor kon ik mijn eigen koers varen en stuurde Theo slechts bij als ik dreigde af te drijven. Aan het einde van een intensief traject, dat ik met veel inzet en toewijding heb gevolgd, heb ik niet de ‘oude’ ik teruggevonden, maar gewerkt aan een versie van mijzelf die veel duurzamer is. Ik ben Theo dan ook erg dankbaar dat hij mij de spiegel heeft voorgehouden en mij zodanig aan het werk heeft gezet, dat ik keuzes kon maken die goed voor mij waren. Ik raad eenieder met een burn-out aan contact op te nemen met Theo als je op zoek bent naar een duurzaam herstel.”

‘Dankzij zijn kennis en professionele begeleiding heb ik de nieuwe Jan 2.0 gevonden’

Man, 59 jaar, teamleider handelsmaatschappij, overwon burn-out

 • Ik ben i.v.m. een burn-out via mijn werkgever in contact gekomen met Theo Mommers. Wat ben ik blij dat ik deze man heb leren kennen.
 • Dankzij zijn kennis en professionele begeleiding heb ik de nieuwe Jan 2.0 weer gevonden. Zijn benadering en manier van werken heeft mij weer helemaal teruggebracht waar ik wil zijn.
 • Ik zal hem dan ook altijd erg dankbaar zijn voor alle inzichten en positieve dingen, inclusief de balans tussen werk en privé. Je hebt me erg veel gebracht.

‘Ik voel weer waar ik gelukkig van wordt, zonder dat mijn verstand het overneemt’

Vrouw, 43 jaar, afdeling financiën, bruist weer van de energie

 • Via de arbo-arts ben ik in contact gebracht met Theo. De eerste kennismaking was prettig en voelde meteen goed. Jarenlang een verkeerde balans in werk en privé en niet meer kunnen voelen waar je echt gelukkig van wordt hebben bij mij gezorgd voor veel innerlijke onrust en uitputting. Zowel mentaal als lichamelijk.
 • De sessies waren doeltreffend in een prettige en open sfeer. De weg naar de kern van het probleem heeft op vele vlakken zeer waardevolle inzichten gegeven. De handvaten die Theo daarbij heeft gegeven kan ik in werk en privé toepassen. Dat betekent dat ik vol energie en met rust in mijn hoofd de toekomst tegemoet ga. De inspiratie en energie van Theo gun ik iedereen.
 • Bedankt voor de geweldige coaching en het vinden van mijn gelukkigere en gezondere 2.0-versie.

‘Ik blijf nu dichter bij mezelf en kies voor een nieuw pad’

Vrouw, 27 jaar, online marketeer, bruist weer van de energie

 • Hierbij wil ik je ontzettend bedanken voor je support en professionele begeleiding van de afgelopen maanden.
 • Mede dankzij jou ben ik een nieuw pad ingeslagen, waarbij ik dichter bij mezelf blijf en mijn gevoel leidend laat zijn in plaats van mijn hoofd.
 • Ik kijk er dan ook naar uit om, weliswaar met vallen en opstaan dit pad vol energie te gaan bewandelen en ontdekken.

‘Een bijzonder jubileum in een bijzondere tijd van een even bijzondere man’

Vrouw, 53 jaar, CFO was dankbaar na haar burn-out hersteltraject

 • Er verscheen een artikel “Precies 10 jaar later…”, waarin Theo Mommers terugblikt. Daarop reageerde een klant:
 • “Ik heb respect voor de wijze waarop jij het traject dat je zelf hebt doorlopen, hebt vertaald in een methode om voor anderen hun versie 2.0 te vinden en te worden”
 • “Ik ben er nog steeds erg blij mee, dank je”

‘Het vereist een actieve deelname en open instelling’

Man, 53 jaar, hoofd vastgoed, koos voor onze burn-out behandeling

 • “Deelname aan dit traject is niet vrijblijvend en vereist een actieve en open instelling. Theo weet de sfeer te creëren waarin dit mogelijk is.
 • Theo heeft daarnaast een extra zintuig om op afstand te bespeuren of het echt goed gaat met zijn klant. Als dat niet is, dan zoekt hij contact en helpt je verder
 • De sessies hebben mij zeer goed geholpen en ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren”.

‘Theo biedt iedereen het juiste, op het juiste niveau’

Vrouw, 39 jaar, teamleider na uitval door burn-out 

 • “Inmiddels ken ik 3 mensen die bij Theo een traject hebben gelopen. Zijn methodiek en zijn stijl van coachen helpt enorm. Theo geeft informatie en daardoor inzicht, coacht, geeft handvaten die je kunt blijven gebruiken. Dit gun je iedereen!”
 • “Wat ik knap vind na 3 trajecten bij 3 verschillende mensen, is dat de methodiek nagenoeg hetzelfde is en van hoge kwaliteit, maar wel op maat van de klant: van bouwvakker, ingenieur of leidinggevende, Theo biedt iedereen het juiste, op het juiste niveau.”

‘Het was wel echt precies wat ik nodig had’

Man, 39 jaar, manager business development, wilde burn-out voorkomen

 • “Na een heftige periode van erg veel innerlijke onrust had ik besloten om hulp in te schakelen. Ik had ondertussen veel gesprekken gevoerd met diverse instanties, alle hulp was goed bedoeld maar kwam niet tot de kern van mijn probleem. Mijn ervaring met Theo was wel echt precies wat ik nodig had”.
 • “Na de intensieve sessies met Theo weet ik nu wat ik nodig heb om weer positieve energie te krijgen uit mijn baan en uit mijn privé situatie en waar mijn sterke en zwakke punten liggen. Altijd heb ik bewust gedacht dat ik wel wist wat ik wilde en wat mij dreef. Helaas is dat de onjuiste gedachte geweest en had ik onbewust een heel andere behoefte. Theo heeft me doen inzien wat mij drijft, waar ik echt behoefte aan heb en vooral wat ik niet wil en ook wat ik niet wil doen”.
 • “Nu een half jaar later ben ik weer terug in mijn gezonde en prettige mindset en is mijn nieuwe en drukke baan een geweldige energiebron. Blijkbaar is het dus soms echt nodig om eens iemand anders mij te laten inzien wie ik ben…en wat bij mij past. Ik kan Theo en zijn leerzame methode dan ook aan iedereen aanraden die zich echt onprettig voelt door zijn of haar werksituatie”.

‘Mijn 2.0 versie is een enorm keerpunt in mijn leven’

Vrouw, 53 jaar, HR Business Partner, had al diverse burn-out hersteltrajecten achter de rug

 • “30 jaar lang was ik continu gejaagd, gestrest, angstig, innerlijk onrustig : zowel privé als zakelijk. Op het werk altijd goede beoordelingsgesprekken : ga zo door…. Toen ik instortte gaf ik het werk de schuld. Theo kwam op mijn pad. Hij heeft me ervan bewust gemaakt dat ik de burn-out grotendeels zelf had veroorzaakt. Ik had meerdere goede capaciteiten waardoor ik continu overmatig veel van mezelf eiste en mezelf volledig wegcijferde. Nu zorg ik veel beter voor mezelf, kan ik ‘loslaten’, krop ik emoties niet op, maar benut ze. De betere werk/privé-balans, waardoor ik persoonlijke wensen waarmaak, levert energie op en gelukshormonen.”
 • “Dit alles leidt tot de innerlijke rust waar ik al zó lang naar verlangde en verwachtte dit nooit te bereiken. Mijn 2.0 versie is een enorm keerpunt in mijn leven. Ik ben herboren en sterker dan ooit. Dat The Human Battery Company op mijn pad kwam, is van onschatbare waarde.”

‘Ik ben afgekickt van de Lorazepam’

Man, 42 jaar, ondernemer: mijn burn-out kwam niet uit

 • “Na een fijne vakantie, waarin ik afgekickt ben van de Lorazepam, gaat het nu erg goed. Het slapen ook, daar hangt ook veel van mijn gemoedstoestand mee samen. Ik merk ook echt dat ik veel aan de coaching gehad heb, dat ik daardoor een andere kijk op een hoop dingen heb en daardoor andere keuzes maak. Die andere keuzes leveren me een hoop energie op en houdt de batterij vol. Dus nogmaals echt bedankt daarvoor.”

‘Geen overbodige poespas, maar waar je echt iets aan hebt’

Vrouw, 46 jaar, financiële administratie

 • ‘Nadat ik 2 maanden thuis zat met een heftige burn-out ben ik via de Arbo met Theo en The Human Battery Company in contact gekomen. Ik heb Theo leren kennen als een zeer kundig en betrokken man, die de vinger op de zere plek weet te leggen. Theo heeft een groot inlevingsvermogen en de gave om aan te voelen wat er in je omgaat. Daarnaast een warme persoonlijkheid, waarbij je je al snel op je gemak en veilig voelt, zodat je je kwetsbaar kunt en durf op te stellen.
 • In het verleden heb ik eerder hulp gehad, maar kwam dan helaas niet tot de kern. Theo heeft mij inzichten en handvaten gegeven die wel tot de kern komen. Met de tools van Theo ben ik weer dichter bij mezelf gekomen, heb ik ontdekt wat mijn ware passie is en wat mij drijft en ben ik weer vol energie en enthousiasme aan de slag.
 • Ik kan Theo van harte aanbevelen en gun iedereen, die het even niet meer weet, dat Theo je pad mag kruisen.  Theo, ontzettend bedankt voor je al tijd, je luisterend oor, je goede intenties en pakkende en kernachtige advies. Geen overbodige poespas zodat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar advies waar je voor je hele toekomstige loopbaan en in je persoonlijke leven echt iets aan hebt.’

‘Ik heb deze week iets bewezen, dat ik voor die tijd niet voor mogelijk had gehouden’

Vrouw, 54 jaar, hoofd inkoop, is nooit meer burn-out

 • “Ik heb deze week iets bewezen, dat ik voor die tijd niet voor mogelijk had gehouden. Jij hebt mij inzichten gegeven waardoor ik mij beter snap. Je hebt dat aan een grote theoretische kapstok gehangen, die ik zowaar snap, die kapstok dus. Je hebt het stap voor stap, met geduld gedaan, zodat alles tijd had om te landen en wortel te schieten. Je hebt me aan de juiste personen geknoopt, heel indrukwekkend vond ik dat. En dat alles in een ontspannen en vertrouwde setting. Dankjewel.”

WIJ GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK