HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH, DAT ZEGGEN ONZE KLANTEN IN EINDHOVEN OVER HUN BURN OUT HERSTEL

Theo-bruiloft-website

SPECIALISTEN IN BURN OUT HERSTEL IN EINDHOVEN EN OMSTREKEN

Heb je van de huisarts of bedrijfsarts de verwijzing gekregen om op zoek te gaan naar een psycholoog of coach in Eindhoven omdat je last hebt van burn out klachten? Dan ben je aan het juiste adres.

The Human Battery Company bestaat uit een klein team ervaringsdeskundige coaches. We zijn volledig gespecialiseerd in burn out herstel en hebben een vestiging in Eindhoven. We werken nauw samen met diverse experts, die we op afroep kunnen inzetten. Maak kennis met één van onze coaches. Een intakegesprek plannen we binnen 1 week.

Burn out is geen persoonlijkheidsstoornis. Dat is misschien wel het belangrijkste verschil met onze werkwijze met die van een psycholoog. Wij kiezen voor een totaalaanpak op maat met als doel dat je weer topfit aan het werk bent.

Een traject bestaat uit wekelijkse coachsessies van gemiddeld 2 uur. Bij ons staat niet 1 type behandeling centraal, wij maken gebruik van meer dan 70 verschillende interventies en tools.

Wij gaan net zolang met het burn out herstel op maat traject in Eindhoven door totdat jij weer topfit aan het werk bent. Dat kan zijn terugkeer in eigen functie, in ander werk of met een carrière-switch. Omdat onze coach jarenlange werkervaring heeft in o.a. managementposities in het bedrijfsleven en bij non profit organisaties spreken wij jouw taal.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

IK WIL HERSTELLEN VAN BURN OUTKLACHTEN

Alle informatie over onze TOTAALAANPAK OP MAAT samen met een specialist.

Klik voor alle informatie

IK WIL VERZUIM DOOR BURN OUT VOORKOMEN

Alle informatie over een COACHTRAJECT om langdurig verzuim te voorkomen.

Klik voor alle informatie

IK WIL MEER ENERGIE OM BETER TE PRESTEREN

Alle informatie over de online cursussen en chat coaching van HUMAN BATTERY ONLINE.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK