Vind de specialist in burn-out herstel in Eindhoven

The Human Battery Company bestaat uit een klein team ervaringsdeskundige coaches. We zijn volledig gespecialiseerd in burn-out herstel en hebben een locatie in Eindhoven aan de Luchthavenweg 81, vlakbij Eindhoven Airport. We werken nauw samen met diverse experts, die we op afroep kunnen inzetten. Een intakegesprek plannen we binnen 1 week.

Burn out is geen psychische aandoening, het is een energiestoornis. Dat is misschien wel het belangrijkste verschil met onze werkwijze met die van een psycholoog. Wij kiezen voor een totaalaanpak op maat met als doel dat je weer topfit, vol energie aan het werk bent en blijft. Dat gaat verder dan een paar gesprekken met een psycholoog.

Een traject bestaat uit wekelijkse coachsessies van gemiddeld 2 uur. Tussen de sessies door ga je aan de slag met opdrachten en oefeningen. Daar gebeurt het. Bij ons staat niet 1 type behandeling centraal, wij maken gebruik van meer dan 70 verschillende interventies en tools. Precies datgene wat bij jouw problematiek aansluit.

Wij gaan net zolang met het burn-out herstel traject in Eindhoven door, totdat jij weer topfit aan het werk bent. Dat kan zijn terugkeer in eigen functie, in ander werk of via een carrière-switch. Alles is mogelijk, omdat wij uitsluitend willen dat jij duurzaam topfit aan het werk blijft. En misschien is dat ergens anders.

 

Je vindt ons ook in Den Bosch, Breda en Arnhem.

MEER INFO, GA NAAR HOMEPAGE