'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN EINDHOVEN OVER HUN BURN-OUT HERSTEL)

De specialist in burn-out herstel in Eindhoven

Heb je van de huisarts of bedrijfsarts de verwijzing gekregen om op zoek te gaan naar een psycholoog of coach in Eindhoven omdat je last hebt van burn-out klachten? Dan ben je hier aan het juiste adres. The Human Battery Company bestaat uit een klein team ervaringsdeskundige coaches.

We zijn volledig gespecialiseerd in burn-out herstel en hebben een vestiging in Eindhoven. We werken nauw samen met diverse experts, die we op afroep kunnen inzetten. Maak kennis met één van onze coaches. Een intakegesprek plannen we binnen 1 week.

Burn-out is geen persoonlijkheidsstoornis. Dat is misschien wel het belangrijkste verschil met onze werkwijze met die van een psycholoog. Het wringt ergens tussen het individu en de omgeving. Zelf zie je dat niet, dus kun je het ook niet oplossen. Het speelt al geruime tijd.

Om snel en duurzaam topfit te worden, bieden wij een integrale, multi-disciplinaire burn-out herstel op maat traject aan in Eindhoven, bestaande uit wekelijkse coachsessies van gemiddeld 2 uur. Bij ons staat niet 1 type behandeling centraal, wij maken gebruik van meer dan 70 verschillende interventies.

Wij gaan net zolang met het burn-out herstel op maat traject in Eindhoven door totdat jij weer topfit aan het werk bent. Dat kan zijn terugkeer in eigen functie, in ander werk of met een carrière-switch. Omdat onze coach jarenlange werkervaring heeft in o.a. managementposities in het bedrijfsleven en bij non profit organisaties spreken wij jouw taal.

Lees meer

SNEL EN DUURZAAM BURN-OUT HERSTEL IN EINDHOVEN IS ALTIJD MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: