'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcoaching

Specialisten in burn out herstel in Eindhoven en omstreken

Heb je van de huisarts of bedrijfsarts de verwijzing gekregen om op zoek te gaan naar een psycholoog of coach in Eindhoven omdat je last hebt van burn out klachten? Dan ben je aan het juiste adres.

The Human Battery Company bestaat uit een klein team ervaringsdeskundige coaches. We zijn volledig gespecialiseerd in burn out herstel en hebben een vestiging in Eindhoven. We werken nauw samen met diverse experts, die we op afroep kunnen inzetten. Maak kennis met één van onze coaches. Een intakegesprek plannen we binnen 1 week.

Burn out is geen persoonlijkheidsstoornis. Dat is misschien wel het belangrijkste verschil met onze werkwijze met die van een psycholoog. Wij kiezen voor een totaalaanpak op maat met als doel dat je weer topfit aan het werk bent.

Een traject bestaat uit wekelijkse coachsessies van gemiddeld 2 uur. Bij ons staat niet 1 type behandeling centraal, wij maken gebruik van meer dan 70 verschillende interventies en tools.

Wij gaan net zolang met het burn out herstel op maat traject in Eindhoven door totdat jij weer topfit aan het werk bent. Dat kan zijn terugkeer in eigen functie, in ander werk of met een carrière-switch. Omdat onze coach jarenlange werkervaring heeft in o.a. managementposities in het bedrijfsleven en bij non profit organisaties spreken wij jouw taal.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?