photo

Ik viel in 2010 uit met een burn-out, kon weken amper lopen of praten. Nee, stress had ik niet. Ik had meer dan een jaar nodig om te herstellen. Dat herstelproces kon veel sneller, dacht ik achteraf. Dat is de kern van onze aanpak. Wat ikzelf heb meegemaakt, wil ik bij onze cliënten voorkomen.

Drs. Theo Mommers, founder en partner

photo

Burn-out heeft alles te maken met je identiteit en de manier waarop je je leven inricht, thuis en op je werk. Na jaren directeur te zijn geweest in het onderwijs liep ik zelf vast. Nu help ik je graag om jouw identiteit vorm te geven, zodat je het leven kan leven op een manier die bij jou past. Hiervoor is geen burn-out nodig.

Karen Schalkwijk, partner

photo

Opgevoed in een streng milieu heb ik laat kennisgemaakt met vrijheid en eigen koers. Uit ervaring weet ik hoe mensen in hun leven op een plek terecht kunnen komen die niet (meer) bij ze past. Dat kan op het werk zijn, maar ook thuis, in de familie of in de privésituatie. Die goede plek (her)vinden, daar help ik mee!

Drs. Henk Jan Kamerbeek, gecertificeerd coach

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn-out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA, gecertificeerd coach

photo

Je functioneert optimaal als je niet gehinderd wordt door ‘lastige’ gevoelens. Onderdrukken werkt alleen tijdelijk. Ik wil graag met jou onderzoeken of mijn manier ook jou kan helpen weer meesterschap over je emoties te krijgen. Simpel en recht op het doel af, zodat jij uit de verf komt, zoals je echt bent.

Albert Cras, therapeut

photo

Ik werk al vele jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, website, financiële administratie, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Diezelfde werkzaamheden doe ik bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers, office management

Onze partners

 

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ongezonde stress en burn-out. Toch is het soms nodig om specifieke expertise in te schakelen voor een snel en duurzaam resultaat. Zo beschikken wij over een omvangrijk netwerk binnen de gezondheidszorg, de complementaire zorg en in de consultancy, die we op afroep kunnen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een fysio-, manuele therapeut, een cardioloog, een orthomoleculaire therapeut, een diëtist, een expert op het gebied van systemisch- of energetisch werken, een arbeidsrecht advocaat, een headhunter, een financieel adviseur, een human design analyst, een fit20 trainer en nog veel meer.

Ons werkgebied

 

Wij werken vooral in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht. Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven (meer informatie op de contactpagina), daarnaast beschikken we over flexibele locaties in Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Arnhem, Venlo en Sittard. Soms is het handiger om bij de cliënt thuis te komen, ook dat is mogelijk. Het is een wens om met onze dienstverlening landelijke dekking te hebben, daar nemen we rustig de tijd voor.