photo

Ik viel in 2010 uit met burn-out, kon weken amper lopen of praten. Het herstel duurde langer dan een jaar en kostte veel. Dat kan sneller. Ik dook in de wetenschap (antropologie, psychologie en fysiologie) en inventariseerde alle mogelijke interventies. Een integrale, multidisciplinaire aanpak werd geboren, die inmiddels bewezen effectief is.

Drs. Theo Mommers, founder en coach

photo

Burn-out heeft alles te maken met je identiteit en de manier waarop je je leven inricht, thuis en op je werk. Na jaren directeur te zijn geweest in het onderwijs liep ik zelf vast. Nu help ik je graag om jouw identiteit vorm te geven, zodat je het leven kan leven op een manier die bij jou past. Hiervoor is geen burn-out nodig.

Karen Schalkwijk, partner en coach

photo

Opgevoed in een streng milieu heb ik laat kennisgemaakt met vrijheid en eigen koers. Uit ervaring weet ik hoe mensen in hun leven op een plek terecht kunnen komen die niet (meer) bij ze past. Dat kan op het werk zijn, maar ook thuis, in de familie of in de privésituatie. Die goede plek (her)vinden, daar help ik mee!

Drs. Henk Jan Kamerbeek, coach

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn-out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA, coach

photo

Je functioneert optimaal als je niet gehinderd wordt door ‘lastige’ gevoelens. Onderdrukken werkt alleen tijdelijk. Ik wil graag met jou onderzoeken of mijn manier ook jou kan helpen weer meesterschap over je emoties te krijgen. Simpel en recht op het doel af, zodat jij uit de verf komt, zoals je echt bent.

Albert Cras, therapeut

photo

Ik werk al vele jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, website, financiële administratie, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Diezelfde werkzaamheden doe ik bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers, back office

Onze partners

 

Onze coaches kunnen gebruik maken van specifieke expertise op afroep. Zo beschikken wij over een omvangrijk netwerk van experts binnen de gezondheidszorg, de complementaire zorg en in de consultancy. Denk bijvoorbeeld aan een fysio-, hapto- of manueeltherapeut, een diëtist of orthomoleculaire therapeut, een expert systemisch- of energetisch werken, een cardioloog, een arbeidsrecht advocaat, een opruimcoach, een financieel adviseur, een fit20 trainer, een sportarts en nog veel meer.

Ons werkgebied

 

Wij werken vooral in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht. Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven, daarnaast beschikken we over flexibele locaties in Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Arnhem, Venlo en Sittard. Soms is het handiger om bij de klant thuis te komen, ook dat is mogelijk. We nemen rustig de tijd om onze dienstverlening in de rest van Nederland uit te breiden.