photo

Ik viel in 2010 uit met burn-out, kon weken amper lopen of praten. Het herstel duurde meer dan een jaar en kostte veel. Ik dook in de wetenschap (antropologie, psychologie en fysiologie) en inventariseerde talloze interventies. Een integrale, multidisciplinaire aanpak volgde, die inmiddels bewezen effectief is. Het herstel kan veel sneller.

Drs. Theo Mommers

photo

Burn-out heeft alles te maken met je identiteit en de manier waarop je je leven inricht, thuis en op je werk. Na jaren directeur te zijn geweest in het onderwijs liep ik zelf vast. Nu help ik je graag om jouw identiteit vorm te geven, zodat je het leven kan leven op een manier die bij jou past. Hiervoor is geen burn-out nodig.

Karen Schalkwijk

photo

Opgevoed in een streng milieu heb ik laat kennisgemaakt met vrijheid en eigen koers. Uit ervaring weet ik hoe mensen in hun leven op een plek terecht kunnen komen die niet (meer) bij ze past. Dat kan op het werk zijn, maar ook thuis, in de familie of in de privésituatie. Die goede plek (her)vinden, daar help ik mee!

Drs. Henk Jan Kamerbeek

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn-out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA

photo

Je functioneert optimaal als je niet gehinderd wordt door ‘lastige’ gevoelens. Onderdrukken werkt alleen tijdelijk. Ik wil graag met jou onderzoeken of mijn manier ook jou kan helpen weer meesterschap over je emoties te krijgen. Simpel en recht op het doel af, zodat jij uit de verf komt, zoals je echt bent.

Albert Cras

photo

Ik werk al vele jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, website, financiële administratie, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Diezelfde werkzaamheden doe ik bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers

Meer dan een coach

 

Het kan voorkomen dat de coach een expert uit ons omvangrijke netwerk inschakel (na overleg). Denk dan bijvoorbeeld aan een fysio- of manueeltherapeut, een diëtist of orthomoleculaire therapeut, een sportarts of fit20 trainer, een hapto- of emotietherapeut, een familie- of arbeidsopstelling, een arbeidsrecht advocaat, een opruimcoach, een financieel adviseur, een HD professional analyst, etc etc. Zij kennen onze aanpak en dat bespaart veel tijd en kosten.

Ons werkgebied

 

Wij werken vooral in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht. Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven, daarnaast beschikken we over flexibele locaties in Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Arnhem, Venlo en Sittard. Soms is het handiger om bij de klant thuis te komen, ook dat is mogelijk. We nemen rustig de tijd om onze dienstverlening in de rest van Nederland uit te breiden.