WIL JIJ AF VAN DIE HOGE WERKDRUK OF WERKSTRESS EN ZOEK JIJ EEN WERKSTRESS COACH IN WEERT?

Een werkstress coach in Weert, de specialist

Heb je last van ongezonde stress? Wil je langdurig verzuim voorkomen? Kom in actie en meld je aan voor een 1-op-1 training 'Persoonlijke Effectiviteit``. Wij geloven niet in een online-cursus of zelfhulpboek. Werkstress aanpakken doe je samen met een werkstress coach in Weert.

Onze 1-op-1 training 'Persoonlijke Effectiviteit' bestaat uit wekelijkse coachsessies van gemiddeld 2 uur, is bewezen effectief: 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk. Onze werkstress coach is ervaringsdeskundig en gespecialiseerd in alles over stress en burn-out.

Bij The Human Battery Company vind je een professionele werkstress coach in Weert, die uitsluitend mensen begeleiden met spanningsgerelateerde klachten. Daar zijn wij goed in. Met wekelijkse sessies en 24/7 ondersteuning tijdens de gehele trainingsperiode kom jij er snel weer bovenop.

The Human Battery Company is gevestigd in Eindhoven, maar in Weert maken we gebruik van een flexibele coachruimte. Of als dat beter is, komen we bij je thuis. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan, dan maken we kennis en kijken we of er een klik is.

Werkgevers in Weert hebben belang bij het investeren in het voorkomen van burn-out. Want de verzuimkosten en -risico’s bij burn-out kunnen aardig oplopen. De investering in onze 1-op-1 training kent een ongekend hoog rendement.

Lees meer

DE IDEALE WERKSTRESS COACH IN WEERT: ERVARINGSDESKUNDIG EN GESPECIALISEERD

Onze opdrachtgevers o.a.: