WIL JIJ VAN DIE HOGE WERKDRUK OF WERKSTRESS AF EN ZOEK JE EEN WERKSTRESS COACH IN TILBURG?

Een werkstress coach in Tilburg, de specialist

TNO heeft becijferd dat 1 op de 3 werknemers in Nederland last heeft van werkstress. Natuurlijk is het zo dat overal de druk toeneemt en de eis om te presteren. Dat kan werkstress veroorzaken en dat is ongezond. Langdurig verzuim ligt op de loer en dat wil niemand.

Zoek je een werkstress coach in Tilburg? The Human Battery Company beschikt over een aantal ervaringsdeskundige, professionale werkstress coaches, die jou intensief begeleiden. Onze aanpak is altijd op maat omdat iedere vorm van stress persoonsgebonden is.

The Human Battery Company gaat verder dan mindfulness of NLP. Allereerst is het belangrijk dat jij begrijpt hoe bij jou stress ontstaat, welke omgevingsfactoren spelen daarin een rol en hoe reageer jij daarop? Een werkstress coach in Tilburg helpt met inzicht en bewustwording.

Pas dan kun je datgene doen wat bij jou nodig is. Vaak gaat het over het ontwikkelen van een andere mindset, het doorbreken van ingesleten gedragspatronen, het beter communiceren en het benutten van emoties in plaats van deze te onderdrukken.

 

Lees meer

DE IDEALE WERKSTRESS COACH IN TILBURG: ERVARINGSDESKUNDIG EN GESPECIALISEERD

Onze opdrachtgevers o.a.: