WIL JIJ AF VAN DIE HOGE WERKDRUK OF WERKSTRESS EN ZOEK JIJ EEN WERKSTRESSCOACH IN DEN BOSCH?

Een werkstress coach, de specialist in Den Bosch

Die hoge werkdruk is niet fijn. Wil jij werkstress de baas worden en burn-out voorkomen, dan is er werk aan de winkel. Zoek een werkstress coach in Den Bosch, want er is veel aan te doen. Zo kan de hoge werkdruk als sneeuw voor de zon verdwijnen.

The Human Battery Company geeft 1-op1 trainingen om werkstress de baas te worden. Onze werkstress coach in Den Bosch geeft ook workshops aan HR professionals of leidinggevenden. Met de inspirerende titel `` Nooit meer werkdruk`` leer je o.a. door minder te doen beter te presteren.

Een werkstress coach in Den Bosch vind je bij The Human Battery Company, een onafhankelijke coachpraktijk gespecialiseerd in stress en burn-out. The Human Battery Company heeft een locatie in Den Bosch. Onze coach heeft een brede achtergrond in het bedrijfsleven of in de non profit.

Werkstress de baas worden is een vaardigheid, wat iedereen kan leren. Het is eenvoudiger dan je denkt. Maar je hebt wel een trainer of coach nodig om je verder te brengen. Een online cursus of zelfhulpboek werkt niet. Je bent namelijk je eigen blinde vlek.

Lees meer

WERKSTRESS DE BAAS? HET IS EEN KWESTIE VAN DOEN, VELEN GINGEN JOU VOOR

Onze opdrachtgevers o.a.: