'BURN OUT IS HET BESTE WAT MIJ IS OVERKOMEN, MAAR IK GUN HET NIEMAND'

Drs. Theo Mommers

De burn-out coach voor Eindhoven

Een burn-out is een probleem dat steeds vaker voorkomt. Dat is ook niet verwonderlijk, want het leven wordt er niet makkelijker op. Er wordt steeds meer van ons verwacht, we moeten steeds harder werken en hebben minder tijd om te ontspannen. Met alle andere zaken die momenteel in de wereld spelen erbij is het niet verwonderlijk als mensen in een burn-out terechtkomen. Maar als je eenmaal in die burn-out zit, hoe kom je hier dan weer uit? Het is dan het beste om een professionele, ervaren burn-out coach in Eindhoven in te schakelen. The Human Battery Company staat klaar om jou goed uit je burn-out te helpen.
Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?