'STRESS KENDE IK NIET, DAT WAS VOOR ANDERE MENSEN (DACHT IK)'

Drs. Theo Mommers

De stress coach voor Helmond

Stress is een probleem waar iedereen mee te maken kan krijgen. Het is dan belangrijk om deze stress snel aan te pakken, zodat het probleem niet erger kan worden. Zoek je een stress coach voor Helmond die je hierbij kan helpen? Dan zit je goed bij The Human Battery Company. We hebben namelijk stress coaches voor Helmond in dienst die allemaal te maken hebben gehad met extreme stress en burn-outs. Ze weten dan ook als geen ander welke methode het beste helpt om je van je stress of burn-out af te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende eerste afspraak met onze mensen te maken.
Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?