BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN PSYCHOLOOG EN WOON JIJ IN WEERT EN OMGEVING?

Psycholoog Weert

Dat was even schrikken toen je te horen kreeg dat je burn out klachten hebt. En dat het beter is om even niet te werken. Ook dat is vreemd, want je bent een harde werker en nooit ziek geweest. En dan moet je nu op zoek naar een psycholoog in Weert en omgeving? Ook dat is voor de eerste keer. En dat is best spannend.

Je kunt gaan zoeken naar een psycholoog, psychologenpraktijk in Weert en omgeving. Je kunt ook gaan zoeken naar een professionele coach in Weert en omgeving. The Human Battery Company is een coachingspraktijk in Weert en omgeving en bestaat uit een klein team professionele coaches, die uitsluitend burn out hersteltrainingen geven. Altijd 1-op-1.

Want burn out is wat ons betreft een balansprobleem en geen psychische aandoening. Het wringt ergens tussen jou en de omgeving en je weet zelf niet waar. Dat is ook logisch, want anders had je dat allang opgelost. Het speelt al geruime tijd, maanden of jaren. En het wordt langzaam maar zeker steeds erger.

Wij geloven dat “alleen even uitrusten” niet de oplossing is. Ook “leuke dingen” doen, is vaak niet goed. Want “leuke dingen” doen, is vaak geen ontspanning maar puur hard werken. Daarom is het belangrijk om direct na uitval aan de slag te gaan onder begeleiding van een professional in spanningsgerelateerde problematiek.

In onze 1-op-1 training gaan we op zoek naar de oorzaken van jouw huidige situatie en vinden we de oplossingen die daarop aansluiten. Dat kan van alles zijn. Veel interventies doen onze coaches zelf, soms schakelen we een expert in uit ons netwerk. Ook dat is erg verschillend met een psycholoog, psychologenpraktijk in Weert en omgeving.

Wij gaan door net zolang totdat jij weer topfit aan het werk bent. In 96% van onze klanten is dat gelukt. Dat kan ook betekenen dat je wellicht wat aanpassingen moet doen in je werksituatie. Soms is loopbaanontwikkeling een optie en we maken zelfs mee dat onze klant kiest voor een carrière-switch. Ook daarin kunnen wij intensief begeleiden.

Lees meer