BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN PSYCHOLOOG EN WOON JIJ IN VENLO EN OMGEVING?

Psycholoog Venlo

Nooit verwacht dat je nog eens op zoek moet gaan naar een psycholoog, psychologenpraktijk in Venlo en omgeving. Toch is dat het advies van de huisarts of bedrijfsarts.

En dat klopt. In Nederland is het steeds meer gebruikelijk dat externe begeleiding nodig is bij spanningsgerelateerde klachten en verzuim. Maar is een psycholoog de enige professional?

Nee, inmiddels zijn er ook steeds meer professionele coaches, die zich richten op burn out hersteltrajecten. Ook zijn er talloze experts in bepaalde therapieën, die claimen een rol te kunnen spelen bij burn out herstel. Kortom, er is veel keuze en de vraag is wat past bij jouw situatie? En ook wie past bij jou als persoon? Het allerbelangrijkste volgens ons is de klik tussen jou en de begeleider. Daar staat of valt alles mee. Blijf dus net zolang zoeken, totdat je iemand gevonden hebt, waarbij je het gevoel hebt dat diegene de persoon is die je verder kan brengen. Het is namelijk een intensief proces, waarin werk en privé-zaken aan de orde zullen komen. Als je jezelf blootgeeft, is de kans groter dat alle oorzaken zichtbaar worden en daarmee ook de oplossingsrichtingen. Dat werkt sneller. Een psycholoog, psychologenpraktijk in Venlo en omgeving kan wellicht hierin voorzien, maar The Human Battery Company ook. Wij zijn een klein team van professionele coaches, die werken vanuit Venlo en omgeving. We beschikken over flexibele coachruimten in Venlo en omgeving of komen bij je thuis. Dat kan handig zijn, zeker in het begin van een hersteltraject.

Het grote verschil is dat wij zelf ervaringsdeskundig zijn (we hebben burn out overwonnen of op het juiste moment voorkomen) en jarenlange werkervaring hebben in managementposities in het bedrijfsleven en in de non profit. We kennen jouw dagelijkse praktijk en dat zorgt voor een band. Ook dat is een groot verschil met een psycholoog, psychologenpraktijk in Venlo en omgeving.

Lees meer