BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN PSYCHOLOOG EN WOON JIJ IN HELMOND EN OMGEVING?

Psycholoog Helmond

Je dacht dat het jou niet zou overkomen. Je dacht dat je geen last had van ongezonde stress. En nu ben je uitgevallen met burn out klachten. Dat had je helemaal niet in de gaten en ook voor je omgeving is het een verrassing.

Heb je nu behoefte aan begeleiding en zoek je een psycholoog of psychologenpraktijk in Helmond en omgeving? Wellicht is een burn out coach een alternatief voor je.

Bij The Human Battery Company vind je zo’n coach, die zich volledig gespecialiseerd hebben in de begeleiding van mensen met burn out klachten. Het grote verschil is dat onze coaches jarenlang werkzaam zijn geweest in het bedrijfsleven of bij non profit organisaties. Wij kennen dus jouw dagelijkse praktijk en spreken de taal. Dat zorgt voor een beter en sneller begrip van jouw situatie. Dat maakt ook dat de coaches van The Human Battery Company jouw dagelijkse praktijk beter kunnen beoordelen. Ze spreken jouw taal en weten wat jij allemaal kunt meemaken. Een psycholoog, psychologenpraktijk in Helmond heeft minder praktijkkennis opgedaan. Dat zorgt ervoor dat de coaches van The Human Battery Company kiezen voor een praktische, op maat ontwikkelde aanpak.

Een psycholoog, psychologenpraktijk in Helmond en omgeving kiest ervoor om een bepaalde therapievorm te gebruiken, vaak is dat cognitieve gedragstherapie. Wij kiezen voor een integrale, multi-disciplinaire aanpak, wat ervoor zorgt dat er sneller resultaat wordt bereikt. 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk en daar zijn wij trots op.

Dat kan zijn terugkeer in de eigen functie. In 50% lukt dat ook. Soms zijn aanpassingen op de werkplek nodig, dat kan van alles zijn, dat is in 25% van onze trainingen het geval geweest. Bij 25% is een andere werkkring de beste oplossing gebleken. En ook daarin begeleiden wij intensief totdat jij een nieuwe baan hebt gevonden.

Lees meer