In verband met privacy noemen wij geen namen van onze klanten. Mocht je in contact willen komen, dan leggen we het verzoek bij onze klant voor en na goedkeuring verstrekken we de gegevens.

 

Vrouw, 39 jaar, teamleider 

 • “Inmiddels ken ik 3 mensen die bij Theo een traject hebben gelopen. Zijn methodiek en zijn stijl van coachen helpt enorm. The0 geeft informatie en daardoor inzicht, coacht, geeft handvaten die je kunt blijven gebruiken. Dit gun je iedereen!”
 • “Wat ik knap vind na 3 trajecten bij 3 verschillende mensen, is dat de methodiek nagenoeg hetzelfde is en van hoge kwaliteit, maar wel op maat van de klant: van bouwvakker, ingenieur of leidinggevende, Theo biedt iedereen het juiste, op het juiste niveau.”

 

Man, 39 jaar, manager business development

 • “Na een heftige periode van erg veel innerlijke onrust had ik besloten om hulp in te schakelen. Ik had ondertussen veel gesprekken gevoerd met diverse instanties, alle hulp was goed bedoeld maar kwam niet tot de kern van mijn probleem. Mijn ervaring met Theo van THBC was wel echt precies wat ik nodig had”.
 • “Na de intensieve sessies met Theo weet ik nu wat ik nodig heb om weer positieve energie te krijgen uit mijn baan en uit mijn privé situatie en waar mijn sterke en zwakke punten liggen. Altijd heb ik bewust gedacht dat ik wel wist wat ik wilde en wat mij dreef. Helaas is dat de onjuiste gedachte geweest en had ik onbewust een heel andere behoefte. Theo heeft me doen inzien wat mij drijft, waar ik echt behoefte aan heb en vooral wat ik niet wil en ook wat ik niet wil doen”.
 • “Nu een half jaar later ben ik weer terug in mijn gezonde en prettige mindset en is mijn nieuwe en drukke baan een geweldige energiebron. Blijkbaar is het dus soms echt nodig om eens iemand anders mij te laten inzien wie ik ben…en wat bij mij past. Ik kan Theo en zijn leerzame methode dan ook aan iedereen aanraden die zich echt onprettig voelt door zijn of haar werksituatie”.

 

Vrouw, 53 jaar, HR Business Partner

 • “30 jaar lang was ik continu gejaagd, gestrest, angstig, innerlijk onrustig : zowel privé als zakelijk. Op het werk altijd goede beoordelingsgesprekken : ga zo door…. Toen ik instortte gaf ik het werk de schuld. Theo kwam op mijn pad. Hij heeft me ervan bewust gemaakt dat ik de burn-out grotendeels zelf had veroorzaakt. Ik had meerdere goede capaciteiten waardoor ik continu overmatig veel van mezelf eiste en mezelf volledig wegcijferde. Nu zorg ik veel beter voor mezelf, kan ik ‘loslaten’, krop ik emoties niet op, maar benut ze. De betere werk/privé-balans, waardoor ik persoonlijke wensen waarmaak, levert energie op en gelukshormonen.”
 • “Dit alles leidt tot de innerlijke rust waar ik al zó lang naar verlangde en verwachtte dit nooit te bereiken. Mijn 2.0 versie is een enorm keerpunt in mijn leven. Ik ben herboren en sterker dan ooit. Dat The Human Battery Company op mijn pad kwam, is van onschatbare waarde.”

 

Man, 42 jaar, ondernemer

 • “Na een fijne vakantie, waarin ik afgekickt ben van de Lorazepam, gaat het nu erg goed. Het slapen ook, daar hangt ook veel van mijn gemoedstoestand mee samen. Ik merk ook echt dat ik veel aan de coaching van jou gehad heb, dat ik daardoor een andere kijk op een hoop dingen heb en daardoor andere keuzes maak. Die andere keuzes leveren me een hoop energie op en houdt de batterij vol. Dus nogmaals echt bedankt daarvoor.”
 • Klant voelde zich helemaal niet goed, sliep slecht en wilde niet uitvallen in verband met het werk als kleine ondernemer. Hij stond open voor intensieve begeleiding. Een deel van de kosten van de training werd vergoed door de verzuimverzekering.

 

Vrouw, 54 jaar, hoofd inkoop

 • “Ik heb deze week iets bewezen, dat ik voor die tijd niet voor mogelijk had gehouden. Jij hebt mij inzichten gegeven waardoor ik mij beter snap. Je hebt dat aan een grote theoretische kapstok gehangen, die ik zowaar snap, die kapstok dus. Je hebt het stap voor stap, met geduld gedaan, zodat alles tijd had om te landen en wortel te schieten. Je hebt me aan de juiste personen geknoopt, heel indrukwekkend vond ik dat. En dat alles in een ontspannen en vertrouwde setting. Dankjewel.”
 • Klant had al jaren diverse medische problemen. Nu kwamen er ook nog eens burn-outklachten bij. De aanpak bestond vooral uit het herkennen en benutten van emoties in plaats van het onderdrukken daarvan.

 

Man, 50 jaar, hoofd financiën

 • Hij werkte nog maar 75% en was regelmatig ziek, vermoeid en lusteloos. Volgens de HR manager speelde er veel in de privé-situatie. Met lifestyle coaching kwam de energie terug en dankzij een familie-opstelling werden emoties vanuit het verleden effectief opgeruimd. Na 6 intensieve sessies van meer dan 3 uur, ging de man weer 100% aan de slag.
 • Klant was een goed voorbeeld van iemand die nogal wat voor zijn kiezen had gekregen. Maar zoals Hans Selye destijds zei: “it isn’t stress that kills us, it’s our reaction to it”.

 

Vrouw, 37 jaar, docent

 • “De coaching van Theo heeft mij zeer goed geholpen in mijn herstel. Zeker om alles weer helder te krijgen, maar vooral om weer meer rust en balans in mijn leven terug te vinden. De juiste prioriteiten te kunnen stellen en weer te kunnen genieten van de mooie dingen in mijn leven”.
 • “Zijn aanpak paste bij mij. Veel zaken waren herkenbaar, maar ver weggezakt. Ook heb ik veel concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Heel praktijkgericht en precies wat ik op dat moment nodig had. Er was meteen een klik en vertrouwen. Dat was voor mijn proces heel belangrijk”.
 • “Het feit dat Theo een ervaringsdeskundige is, was voor mij ook van belang. Mijn veranderproces is zeker nog niet klaar, maar ik ben er wel klaar voor om hier zelfstandig mee verder te gaan. Theo zal op de achtergrond bereikbaar blijven en dat is een geruststellende gedachte”.
 • “Ik kan het iedereen aanraden om met Theo aan de slag te gaan, mocht je hulp nodig hebben. Mijn batterij is weer opgeladen. Bedankt!!”

 

Vrouw, 45 jaar, accountant

 • Onze klant was al 9 maanden ziek thuis en boekte geen progressie. Na een grondige analyse van het werk en de thuissituatie werden diverse interventies uitgevoerd. Na 2,5 maand ging ze weer aan de slag met een doordacht opbouwschema.
 • De doorbraak kwam door de combinatie van het aanleren van nieuwe denktechnieken, communicatieve vaardigheden, emotietherapie, systemisch- en energetisch werken. Toen ze weer 100% aan het werk was, koos ze ervoor om nieuw werk te gaan zoeken in goed overleg met haar werkgever. Dat nieuwe werk is inmiddels ook gevonden.

 

Man, 42 jaar, advocaat

 • Klant was de eigenaar van een klein advocatenkantoor. Hij was vaak moe en ontmoette The Human Battery Company op kantoor bij Tribes en raakte meteen geïnspireerd. De balans tussen werk en privé was zoek.
 • Enkele praktische tools waren voldoende om ervoor te zorgen dat onze klant niet uitviel. Hij was er op tijd bij, kreeg de juiste tools aangereikt die bij hem paste en ging ermee aan de slag.

 

Vrouw, 37 jaar, docent HBO

 • Zij was al 6 maanden uitgevallen met burn-out. Na een grondige probleemanalyse, waarbij o.a. systemisch werken werd toegepast, zorgde lifestyle coaching, mindfulness en NLP voor andere denkpatronen. Het resultaat was dat de klant na 8 weken weer 100% aan het werk was.
 • Er zijn wel in overleg met de leidinggevende aanpassingen gedaan in het takenpakket, zodat de balans tussen energiegevers en energievreters in het werk aanzienlijk verbeterd kon worden.

 

Man, 37 jaar, salesmanager

 • Op een vrijdagmiddag ontplofte onze klant op kantoor. Het meubilair vloog alle kanten op. Collega’s schrokken enorm, omdat de klant altijd een rustige, bedachtzame indruk maakte.
 • Gedurende 4 weken hebben we in totaal 8 dagdelen besteed aan hoe hij beter kon omgaan met stressfactoren. Het was voor hem een openbaring om voortaan de emoties te gaan benutten in plaats van te onderdrukken. Ook fijn voor het thuis.

 

Vrouw, 50 jaar, directie secretaresse

 • Zelf had onze klant de indruk dat ze geen burn-out had. Toch liet de test zien dat er wel degelijk sprake van burn-outklachten was. Het bleek een bore-out te zijn.
 • Toen de lat op alle terreinen wat hoger werd gelegd, kwam de energie helemaal terug.  Ze had bv. in het verleden topsport beoefend.

 

Man, 41 jaar, partner adviesbureau

 • Zijn zakenpartner belde ons dat het niet zo goed met hem ging. Minder presteren, vaker moe, snel geïrriteerd, veel lichamelijke klachten. Onze klant ontdekte dat hij een extreem groot verantwoordelijkheidsgevoel had.
 • Hij leerde hoe dat is ontstaan en hoe hij er efficiënter mee kan omgaan. Hij is gelukkig niet uitgevallen, hij kreeg tijdig de tools in handen om het tij te keren.

 

Vrouw, 61 jaar, directeur

 • Klant was vooral veel en vaak moe. De markt was slecht en de druk om te presteren nam toe. Een uitgebreide analyse van de dagbesteding en weekpatroon leidde ertoe dat het weekprogramma werd aangepast: Minder sporten en meer ontspannen. Resultaat beter slapen.
 • Natuurlijk hebben we ook aandacht besteed om te leren anders met druk om te gaan. Vooral door het verbeteren van het contact met opdrachtgevers en prospects. “Ik heb wijze levenslessen geleerd en daar ben ik dankbaar voor”.

 

Man, 63 jaar, gemeente ambtenaar

 • Al enkele maanden thuis, toen de bedrijfsarts aangaf dat het tijd werd voor een hersteltraining. Onze klant wil de komende jaren zeker nog lekker werken, maar zat nu niet goed in zijn vel.
 • Na een grondig persoonlijkheidsonderzoek (DNA, MBTI, Drijfveren, HD) kwam het inzicht in wat voor soort werk onze cliënt energie kreeg. Dat leidde tot aanpassingen op de werkplek. Klant zal het pensioen gaan halen.

 

Man, 36 jaar, technisch ingenieur

 • Klant was al 3 maanden thuis en voelde geen vooruitgang. De werkgever was niet overtuigd dat er sprake was van burn-out. Op ons advies is opnieuw de diagnose door professionals gesteld.
 • Daarna investeerde de werkgever in een hersteltraining. Hij heeft vooral geleerd om vaker nee te zeggen, hij kon voortaan stoppen met piekeren als hij dat wilde en ging vooral ook meer genieten.

 

Man, 42 jaar, hoofd afdeling customer support

 • Toen onze klant zich ziek meldde, kreeg hij direct een vaststellingsovereenkomst opgestuurd. Dat verergerde het ziektebeeld. De hersteltraining begon met pure praktische ontspanning en de focus op goed slapen.
 • De analyse van de match tussen omgeving en persoonlijkheid maakte duidelijk dat de talenten in de huidige baan onvoldoende uit de verf kwamen. Inmiddels heeft onze klant nieuw werk gevonden en blaakt hij van energie.