IK WIL DAT MIJN TEAM OVER MEER ENERGIE BESCHIKT OM BETER TE PRESTEREN

Ben jij als leidinggevende ook bekaf na een teammeeting? En wil je daar iets aan doen? Misschien loopt al één van je beste mensen weg, haal je met je team de targets niet of heb je steeds minder tijd voor jezelf?

‘MANAGE YOUR ENERGY, NOT YOUR TIME’

Een artikel uit de ‘Harvard Business Review’ uit 2007 is nog steeds actueel. Kom je tijd tekort, zorg dan voor meer energie. Dat klinkt misschien wat vaag, maar dat is het niet. Meer energie is voor vrijwel iedereen eenvoudig te realiseren.

Hoezo dan?

Wij hebben zelf jaren teams geleid in het bedrijfsleven en non profit. Van management teams, teams met high-tech professionals tot commerciële tijgers en puur dienstverleners. Soms liep het niet. Toen wisten we niet, wat we er aan konden doen. Nu weten we beter.

‘TEAM-ENERGY’

Door te focussen op energie, krijg je vanalles in beweging. Dat begint bij jezelf door bv. te stoppen met het verspillen van onnodig veel energie. En vervolgens ontdek je wat er in het team energie kost en vooral ook waar de teamleden energie van krijgen. En daar is bij vrijwel iedereen winst te behalen.

Door middel van 1-op-1 coachgesprekken, teammeetings en driegesprekken leggen we ingesleten patronen bloot, leren we specifieke vaardigheden aan en begeleiden wij teams naar een meetbaar hoger energieniveau. Dat is een rendabele investering. Kijk op: https://vimeo.com/566038870.

Registration for : IK WIL DAT MIJN TEAM OVER MEER ENERGIE BESCHIKT OM BETER TE PRESTEREN

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EEN AFSPRAAK BINNEN 1 WEEK?

Share This Course