WORKSHOPS

Verzuim door stress en/of burn out klachten kan een werkgever veel geld kosten, ook als men voor die kosten is verzekerd. Slimme werkgevers investeren in 1-op-1 coaching, online trainingen, maar ook in workshops of een helpdesk. Het rendement is ongekend hoog.

THEMA’S

  • Alles over burn out in 3 uur
  • Alles over energie in 3 uur
  • Hoe herken ik de eerste signalen bij mijn werknemers?
  • Hoe kan ik meer uit mijn team halen?
  • Hoe kan ik het verzuim verlagen?

Er is misschien een onderwerp wat erg actueel is, dan spelen we daar op in met een workshop op maat. Inhouse of op locatie.

ALS GEVOLG VAN DE CORONA MAATREGELEN GEVEN WIJ MOMENTEEL UITSLUITEND ONLINE WORKSHOPS 

HELPDESK

We richten een ‘flexibele afdeling’ in, waar werknemers zich (evt. anoniem) kunnen melden als men last heeft van ongezonde stress of hoge werkdruk. Binnen 1 week gaat men samen met een coach werken aan het verminderen van die stressfactoren tijdens een aantal coachgesprekken.

RESULTAATGERICHT

Wat we doen, is gericht op resultaat en rendement. Het gaat dus over meetbare doelen, zodat na afloop helder wordt wat het rendement is geweest van de investeringen. Onze ervaring leert inmiddels dat dat ongekend hoog kan zijn. Dat rekenen we graag voor.

 

Sinds 2019 zijn wij aangesloten bij het Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn out (ncpsb.nl). Wij kunnen gebruik maken van het instrumentarium en hebben profijt van de landelijke dekking van coaches in heel Nederland. Zo kunnen we elke werkgever, waar dan ook, bedienen.

Registration for : WORKSHOPS

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EEN AFSPRAAK BINNEN 1 WEEK?

Share This Course