Slimme werkgevers willen burn-out voorkomen

 • De belangrijkste oorzaak van verzuim zijn stressgerelateerde klachten en ziekten. Sommige onderzoeken tonen zelfs aan dat 90% van alle chronische ziekten stressgerelateerd zijn. Dit soort klachten kosten werkgevers op jaarbasis veel geld.
 • The Human Battery Company helpt werkgevers met een maatwerkprogramma, dat kan bestaan uit diverse onderdelen. Soms schakelen we andere partijen in, ook hier beschikken we over een omvangrijk netwerk.

De anonieme helpdesk 

 • Een uitermate effectief middel om tijdig het risico op verzuim bij werknemers in kaart te brengen. Elke medewerkers kan zich (anoniem) bij ons melden.
 • Met behulp van onze basistest brengen we het risico op overspanning of burn-out in kaart. Het is ook heel fijn om te weten dat een werknemer geen enkel risico loopt.
 • Dan volgen maximaal 3 coachgesprekken, waarin praktische tools worden aangereikt afgestemd op de persoonlijke situatie met direct resultaat.
 • De helpdesk is er vanaf € 399,- ex BTW per deelnemer. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatiekosten. Na afloop stellen we een rapport op met onze bevindingen en aanbevelingen.

Trainingen

 • Veel leidinggevenden hebben de beste intenties met hun medewerkers, maar hun gedrag en specifiek communicatie hebben soms een tegengesteld effect. Een specifieke training kan daarin inzicht geven en vaardigheden aanleren.
 • Ook speelt de leidinggevende een belangrijke rol in het tijdig opsporen van de eerste signalen van ongezonde stress bij werknemers. Het herkennen van die signalen en zorgen dat de werknemer in beweging komt, kan getraind worden.
 • Speciaal voor HR professionals geven we trainingen op alle terreinen met betrekking tot stress en burn-out. Wat is het verschil met depressie, hoe ga je om met iemand die uitvalt, hoe voorkom je het en wat zijn de richtlijnen?

Workshops

 • Voor een Management Team of HR afdeling geven wij workshops. Het doel is vooral bewustwording en inspiratie met titels als “Alles over burn-out in een halve dag” of “Burn-out is het beste wat mij is overkomen, maar ik gun het niemand”.
 • Natuurlijk geven wij ook workshops voor leidinggevenden of een leidinggevende samen met het team. Doel is daarbij vooral om de samenwerking te bevorderen.

Win-win-win

Onze aanpak gaat uit van een bottom-up benadering, waarbij iedereen in de organisatie kan worden betrokken. Zo ontstaat een vitale organisatie. Onze factuur is grotendeels gebaseerd op een percentage van de besparing van de verzuimkosten. Daarmee loopt een organisatie vrijwel geen risico. We spreken dan van een win-win-win situatie.

Registration for : Slimme werkgevers willen burn-out voorkomen

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Nodig ons uit voor een kennismaking

Share This Course