Ik wil herstellen van burn-out, hoe doe ik dat?

Elke burn-out is uniek, de oplossing maatwerk. Er bestaat namelijk geen standaardtherapie of medicijn, die bij iedere burn-out zal werken. Herstellen van burn-out doe je uiteindelijk helemaal zelf, maar kun je niet alleen.  Dat komt door die blinde vlek. Je hebt iemand nodig die je inzicht geeft, een spiegel voorhoudt, confronteert en begeleidt om zaken aan te pakken. Om snel en duurzaam te herstellen, kun je kiezen voor onze 1-op-1 hersteltraining samen met een gecertificeerde, ervaringsdeskundige coach, die 24/7 voor je klaar staat.

Hoe ziet zo’n 1-op-1 hersteltraining eruit?

  • een totaalaanpak op maat
  • wekelijkse coachsessies van +/-  2,5 uur
  • volgens de richtlijnen van de NVAB/ RIVM
  • net zolang totdat je weer topfit bent
  • in eigen functie of in iets anders

Burn-out herstel in 5 stappen

Het intakegesprek binnen 1 week. We maken kennis en meten met behulp van een wetenschappelijk vragenlijst waar jij momenteel staat op een aantal indicatoren. Een offerte voor een ‘burn-out herstel op maat’ traject volgt en na goedkeuring van de offerte door de werkgever gaan we vrijwel direct van start.

Focus op balans.  Je gaat ontdekken dat je momenteel teveel energie verbruikt. Je krijgt namelijk steeds minder energie van de dingen die je doet en het kost steeds meer energie in wat je moet doen. Daarbovenop lukt het je steeds minder om je eigen batterij goed op te laden. Er is bij vrijwel iedereen veel winst te behalen in de balans tussen energieverbruik en oplaadvermogen.

Inzicht in jouw burn-out. Na een basiscursus “hoe werkt mijn eigen batterij?” volgt een analyse van jouw dagelijkse praktijk. Je ontdekt dat je onnodig veel energie verbruikt, hoe dat precies komt en wat je eraan kunt doen. De energievreters en energiegevers in werk (en/of privé) zijn al geruime tijd ‘uit balans’.

Mix van interventies en tools Het gaat vooral over het doorbreken van ingesleten patronen, het aanleren van nieuwe vaardigheden, het maken van nieuwe strategische keuzes in werk of privé of een mix daarvan. Dat is meer dan een cursus mindfulness of NLP en gaat over het sleutelen aan een betere versie van jezelf (=2.0).

Weer topfit aan het werk Als de indicatoren weer op ‘groen’ staan, dan kan de werkhervatting beginnen met een slim opbouwschema. Als jij weer topfit 100% aan het werk bent, stopt onze begeleiding. Jouw 2.0 versie is tot leven gekomen en iedereen merkt het verschil. Soms begeleiden wij ook naar aangepast of ander werk.

Meer dan een coach

De coach kan gebruik maken van een uitgebreid netwerk van diverse experts, die we tijdens de training op afroep inzetten. Denk bv. aan een fysio- en manuele therapeut, een sportarts, een diëtist en orthomoleculaire therapeut, een emotie- en haptotherapeut, een personal organizer, systemisch- en energetisch werken, een loopbaanbegeleider en recruiters of headhunters.

Wat maakt ons anders?

  • Er is geen wachtlijst, dat komt omdat wij uitsluitend werken met mensen die bereid zijn er ‘alles aan te doen’ om hun burn-out te overwinnen.
  • Bij ons staat het gewenste eindresultaat centraal, niet een bepaalde behandeling. Daar hebben wij er meer dan 70 verschillende van.
  • Het eindresultaat is terugkeer in eigen functie. Soms niet, dan doen we loopbaanontwikkeling, spoor 2 of jobsearch erbij.
  • De 1-op-1 training bieden we aan voor een vast bedrag, ongeacht wat nodig is. De kosten van de training zijn gebaseerd op het intakegesprek en de uitkomst van onze basistest.
  • 96% is weer topfit aan het werk sinds 2015 en het herstel is maanden sneller dan het landelijk gemiddelde, zonder terugval.

 

Registration for : Ik wil herstellen van burn-out, hoe doe ik dat?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
KLIK VOOR 'N INTAKE BINNEN 1 WEEK

Share This Course