IK WIL WEER TOPFIT AAN HET WERK NA BURN OUT

ONZE WERKWIJZE

  • Een vrijblijvend intakegesprek plannen we binnen 1 week. We meten waar je staat.
  • Is er een klik met de ervaringsdeskundige coach, dan volgt een offerte.
  • Na goedkeuring starten we vrijwel direct. Veel verzuimverzekeraars vergoeden de kosten.
  • Met (wekelijkse) coachsessies van +/- 2,5 uur ga je ‘fulltime’ werken aan herstel.
  • Als het nodig is, schakelt de coach een expert uit ons netwerk op afroep in (altijd in overleg).
  • Weer topfit in eigen functie of in een aangepaste rol? Dan stopt onze begeleiding.

EEN TOTAALAANPAK OP MAAT IN 5 STAPPEN

Meten

Met onze basistest (4DKL, Terluin) bepalen we waar je momenteel staat op een aantal indicatoren. De meting herhalen we tijdens het traject om de progressie te zien. Transparantie voor alle betrokken partijen.

Focus op herstel

Dat doe je door goed te ontkoppelen van werk (en privé). Wij gaan je tegelijkertijd inspireren met de basistheoriën van de antropologie, psychologie en fysiologie. Wat is het om mens te zijn?

Inzicht krijgen

Jouw dagelijkse praktijk in werk (en privé) brengen we nauwkeurig in kaart. De kern van jouw problematiek wordt zichtbaar en is toch anders dan je had gedacht. Het verbeterpotentieel wordt duidelijk.

Mix van technieken en tools

Ingesleten patronen ga je doorbreken, nieuwe vaardigheden aanleren of betere strategische keuzes maken met de krenten uit de pap van meer dan 70 technieken en tools. Dat is meer dan mindfulness.

Weer topfit aan het werk

Jouw 2.0. versie komt tot leven in de dagelijkse praktijk. Iedereen merkt het verschil. Je bent als mens sterker, slimmer en energieker geworden. Weer 100% beter? Dan stopt onze begeleiding.

 

MEER DAN EEN PSYCHOLOOG OF MINDFULNESS

We krijgen vaak de vraag wat we precies doen. De start is dat je last hebt van chronische stress, overspanning of burn ontklachten. Het resultaat is dat je weer topfit aan het werk bent (in eigen functie, in aangepaste rol of elders). En alles wat daar voor nodig is, maakt deel uit van onze integrale, multidisciplinaire aanpak.

SPECIALISTEN IN BURN OUT HERSTEL

Elke vorm van burn out is in onze visie persoonsgebonden en de oplossing maatwerk. Wij zien burn out herstel als een specialisme en doen niets anders. Met de krenten uit de pap van meer dan 70 technieken en tools ben jij het snelst en duurzaam weer topfit aan het werk.

Registration for : IK WIL WEER TOPFIT AAN HET WERK NA BURN OUT

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
'N VRIJBLIJVENDE INTAKE BINNEN 1 WEEK?

Share This Course