Ik wil snel herstellen van burn-outklachten zonder terugval, hoe doe ik dat?

Met onze checklist pak je de regie over het herstel. Stuur een mail via het contactformulier en je krijgt binnen 24 uur de checklist toegestuurd. Je krijgt daarin antwoord op:

 1. Wat is burn-out en het verschil met overspanning of depressie?
 2. Hoe weet je wat je hebt en wie bepaalt dat?
 3. Welke behandelingen zijn er om te herstellen bij burn-out?
 4. Hoe maak je een keuze tussen aanbieders?
 5. Wat kost het en wie betaalt het?

Burn-out herstel is maatwerk

Samen met een ervaringsdeskundige coach ontdek je hoe het zover is gekomen en vind je de oplossing die daarbij aansluit.  Onze begeleiding stopt pas als jij weer topfit aan het werk bent en voldoet aan de richtlijnen van de NVAB.

1    Intake

Binnen 1 week plannen we een vrijblijvend intakegesprek. Is er een klik met de coach, dan meten we waar je staat op een aantal indicatoren. Een offerte voor een 1-op-1 hersteltraining/ coachtraject op maat volgt en na goedkeuring daarvan, kunnen we vrijwel direct aan de slag. We plannen wekelijkse coachsessies (gemid. 2 uur), bij ons of bij je thuis. Tijdens het gehele traject krijg je 24/7 support van de coach.

2    Het begint met opladen

Je bent niet aan het werk, dus kun je eens tijd besteden aan het zorgen voor jezelf. Beter slapen, meer ontspannen, stoppen met piekeren, letten op je voeding en passend bewegen. Het komt allemaal aan bod. Onze ervaring leert dat er bij iedereen veel winst is te behalen. De balans tussen arbeid en rust wordt daardoor een stuk beter. Niet alleen nu, maar ook straks als je weer aan het werk bent.

3    Terug naar de schoolbank

Optimaal herstel begint met inzicht en bewustwording. Je krijgt een verkorte cursus “hoe werkt de menselijke batterij?”, met de basis van de antropologie (alles over de mens), psychologie (alles over het brein) en fysiologie (alles over het lichaam) in toegankelijke taal. De bundeling van deze wetenschappen geeft een inspirerend beeld over jouw handleiding.

4    Analyse van de oorzaken

Hoe is jouw burn-out ontstaan? Door een uitgebreide analyse van jouw dagelijkse praktijk op het werk, thuis, in je familie en vrijetijd kom jij erachter waar het wringt tussen jou en je omgeving. De kern van het probleem wordt zichtbaar, een overzicht van alle oorzaken is het resultaat. Natuurlijk krijg je dan ook meteen zicht op het verbeterpotentieel. Het vertrouwen op een goede afloop neemt toe.

5    Mix van interventies en tools

Dat kan echt van alles zijn, maatwerk. Het gaat vaak over het doorbreken van patronen of het aanleren van vaardigheden of het maken van betere strategische keuzes. De essentie van meer dan 70 verschillende therapieën en behandelingen benutten wij in onze aanpak, dus je mist niets. Heel af en toe heeft de coach behoefte aan assistentie van een expert, die dan op afroep wordt ingezet. Dat werkt snel en effectief.

6    Weer topfit aan het werk

Als de interventies effect hebben, kan de werkhervatting beginnen met een slim opbouwschema tijdens de re-integratie. Pas als jij weer 100% topfit aan het werk bent, stopt onze begeleiding. Je bent als mens sterker en slimmer geworden: jouw 2.0 versie is tot leven gekomen. Dan vragen wij feedback, zodat ook wij onze aanpak kunnen verbeteren.

Mocht tijdens het hersteltraject blijken dat terugkeer in eigen functie niet de juiste weg is, dan kunnen wij ter aanvulling op het hersteltraject ook begeleiden naar aangepast werk, in een andere werkkring of bij een carrière-switch.

Meer dan een coach

Je krijgt een ervaringsdeskundige coach, plus als het nodig is ook een expert waar wij mee samenwerken, zoals fysio- en manuele therapie, sportgeneeskunde, diëtist en orthomoleculaire therapie, emotie- en hapto-therapie, personal organizer, systemisch- en energetisch werken, loopbaanbegeleiding, jurist arbeidsrecht.

5 redenen om voor ons te kiezen

 • Onze aanpak is maatwerk. Bij ons staat dus niet een bepaald type therapie of behandeling centraal, maar de essentie van meer dan 70 verschillende technieken.
 • Dat bieden we aan voor een vaste prijs ongeacht het benodigd aantal coachsessies. Daarmee snijden we onszelf wel eens in de vingers, maar dat doen we uit liefde voor het vak.
 • Wij hebben geen wachtlijsten, want ook wij zijn selectief. Tijdens het intakegesprek vragen wij ons af of wij wel de geschikte partij zijn om jou verder te brengen.
 • 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk, zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde. Wij gaan voor resultaat.
 • Ons centrale motto is: ‘eens een klant, altijd een band’. Dat betekent dat we na afloop altijd in contact blijven voor back-up.

Een slimme werkgever investeert

 • De totale verzuimkosten zijn fors lager dan zonder de investering in ons hersttraject plus het risico op boetes van het UWV is nihil. Het rendement is daarom ongekend hoog.
 • Maar misschien nog belangrijker, de relatie met de werknemer wordt nog sterker, het bedrijfsimago krijgt een boost en de medewerkerstevredenheid neemt toe. Geen verkeerde bijwerkingen.

Maatregelen op advies van RIVM 

 • Strenge controle op evt. klachten.
 • Sessie op kantoor, thuis of online.
 • Bij binnenkomst handen ontsmetten.
 • We houden 1,5 meter afstand.
 • Koffie/ thee uit wegwerpbekers.

Wil jij snel en duurzaam herstellen?

Registration for : Ik wil snel herstellen van burn-outklachten zonder terugval, hoe doe ik dat?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
KLIK VOOR 'N INTAKE BINNEN 1 WEEK

Share This Course