photo

Ik viel in 2010 uit met burn-out, kon weken amper lopen of praten, 2 jaar later kreeg ik een hartinfarct. Jarenlang sloeg ik vele signalen en adviezen in de wind. Nu weet ik beter en daarmee kan ik zo veel mogelijk mensen inspireren om als mens sterker en slimmer te worden en burn-out de wereld uit te helpen.

Drs. Theo Mommers

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn-out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA

photo

Burn-out heeft alles te maken met je identiteit en de manier waarop je je leven inricht, thuis en op je werk. Na jaren directeur te zijn geweest in het onderwijs liep ik zelf vast. Nu help ik je graag om jouw identiteit vorm te geven, zodat je het leven kan leven op een manier die bij jou past. Hiervoor is geen burn-out nodig.

Karen Schalkwijk

photo

Opgevoed in een streng milieu heb ik laat kennisgemaakt met vrijheid en eigen koers. Uit ervaring weet ik hoe mensen in hun leven op een plek terecht kunnen komen die niet (meer) bij ze past. Dat kan op het werk zijn, maar ook thuis, in de familie of in de privésituatie. Die goede plek (her)vinden, daar help ik mee!

Drs. Henk Jan Kamerbeek

photo

Ik werk al jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, de website, financiële administratie, het mailverkeer en de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Diezelfde werkzaamheden doe ik ook bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers

Meer dan een coach

 

Het kan voorkomen dat onze coach in het belang van snel en duurzaam herstel een expert uit ons omvangrijke netwerk op afroep inschakelt, natuurlijk in goed onderling overleg. Denk dan bijvoorbeeld aan een fysio- of manueeltherapeut, een diëtist of orthomoleculaire therapeut, een fit20 trainer of sportarts, een hapto- of emotietherapeut, een expert in familie- en arbeidsopstellingen, een professional organizer, een HD professional analyst, een financieel planner en nog veel meer. Omdat zij onze werkwijze kennen, bespaart dat veel tijd.

Ons werkgebied

 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Kijk op CONTAC voor alle informatie. Daarnaast beschikken we over flexibele locaties in Tilburg, Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Arnhem, Venlo, Sittard en Maastricht. Soms kan het handig zijn om bij de klant thuis te komen. Ook daarin kunnen wij voorzien.