Het is best eenvoudig

  • Om klanten te kunnen begeleiden naar snel en duurzaam herstel of om ervoor te zorgen dat het niet zover komt, is een gedegen opleiding nodig. Naast een universitaire opleiding, hebben wij ons verdiept in de basis van de antropologie, psychologie en fysiologie.
  • Daarbij vinden wij het een pré dat een coach zelf een burn-out heeft overwonnen. Dan weet je precies wat de klant doormaakt. Dat betekent tevens dat wij jarenlange (management-) werkervaring hebben in het bedrijfsleven en de non-profit.
  • Ook vinden wij dat het vak “burn-out coach, begeleiding of behandeling” niet iets is wat je er zomaar bij doet. Wij zien het als een specialisme en doen eigenlijk niets anders. Het wordt tijd voor een beroepsvereniging.
  • Mocht daartoe aanleiding zijn, dan schakelt de coach op afroep een expert in uit ons omvangrijke netwerk (gezondheidszorg, complementaire zorg en consultancy). Dat werkt snel en effectief, omdat zij exact weten wat onze werkwijze is.
  • Onze missie is snel en duurzaam resultaat voor zowel werknemer als werkgever. Weer topfit aan het werk (in eigen functie, in ander werk of door een carrièreswitch), wij begeleiden hierin van A tot Z.

 

Trots op de resultaten 

  • 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk (in eigen functie, een andere werkplek, bij een carrièreswitch). Het hersteltraject duurde 3-6 maanden (dat is veel sneller dan het landelijk gemiddelde) en de training kostte gemiddeld € 2.740,- ex BTW. Het rendement is ongekend hoog.

 

Wat is burn-out eigenlijk?

  • Er zijn grote verschillen tussen gezonde spanning, ongezonde stress, overspanning en burn-out. We hebben een aantal definities verzameld, klik hier. Sinds 2014 vergoeden zorgverzekeraars de kosten van hersteltrajecten na burn-out niet meer, verzuimverzekeraars vaak wel. Check bij je werkgever wat allemaal mogelijk is.