'BURN OUT IS HET BESTE WAT MIJ IS OVERKOMEN, MAAR IK GUN HET NIEMAND'

Drs. Theo Mommers

Specialisten in burn out herstel in Weert en omstreken

Dat was even schrikken toen je te horen kreeg dat je burn out klachten hebt. En dat het beter is om even niet te werken. Ook dat is vreemd, want je bent een harde werker en nooit ziek. En dan moet je nu op zoek naar een psycholoog of coach in Weert en omgeving?

Snel en duurzaam burn out herstel in Weert kan op verschillende manieren. Bij The Human Battery Company vind je een ervaringsdeskundige coach en een aanpak op maat. Want elke vorm van burn out is uniek, er bestaat geen standaardbehandeling die bij iedereen werkt.

The Human Battery Company is een coachpraktijk in Weert en omgeving en bestaat uit een klein team professionele coaches, die uitsluitend burn out herstel op maat trajecten geven. Altijd 1-op-1, bij ons op kantoor of bij je thuis.

Burn out is wat ons betreft een balansprobleem en geen persoonlijkheidsstoornis. Het wringt ergens tussen jou en de omgeving en je weet zelf niet waar. Dat is ook logisch, want anders had je dat allang opgelost. Het speelt al geruime tijd.

Wij geloven dat “alleen even uitrusten” niet de oplossing is. Ook “leuke dingen” doen, is vaak niet goed. Want “leuke dingen” doen, is vaak geen ontspanning maar gewoon werken. Daarom is het belangrijk om direct na het ziekmelding aan de slag te gaan onder begeleiding van een professional in burn out herstel in Weert.

Onze begeleiding gaat net zolang door totdat jij weer topfit aan het werk bent. In 96% van onze klanten is dat gelukt. Dat kan ook betekenen dat je wellicht wat aanpassingen moet doen in je werksituatie. Soms is loopbaanontwikkeling een optie en we maken zelfs mee dat onze klant kiest voor een carrière-switch. Ook daarin kunnen wij intensief begeleiden.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

BURN OUT HERSTEL MET EEN 1-OP-1 TOTAALAANPAK

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden met een ervaringsdeskundige specialist/coach.

MEER INFORMATIE

BURN OUT VOORKOMEN MET EEN 1-OP-1 COACHTRAJECT

Niet lekker in je vel, hoge werkdruk, werkstress? Kies voor een 1-op-1 coachtraject om langdurig verzuim te voorkomen.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM EN LAGERE KOSTEN VOOR WERKGEVERS

Slimme werkgevers kiezen voor onze 'helpdesk', die het verzuim door stress of burn out aanzienlijk zal verlagen.

MEER INFORMATIE

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?