'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN WEERT OVER HUN BURN-OUT HERSTEL)

De specialist in burn-out herstel in Weert

Dat was even schrikken toen je te horen kreeg dat je burn-out klachten hebt. En dat het beter is om even niet te werken. Ook dat is vreemd, want je bent een harde werker en bent nooit ziek. En dan moet je nu op zoek naar een psycholoog of coach in Weert en omgeving?

Snel en duurzaam burn-out herstel in Weert kan op verschillende manieren. Bij The Human Battery Company vind je een ervaringsdeskundige coach en een aanpak op maat. Want elke vorm van burn-out is uniek, er bestaat geen standaardbehandeling die bij iedereen werkt.

The Human Battery Company is een coachingspraktijk in Weert en omgeving en bestaat uit een klein team professionele coaches, die uitsluitend burn-out herstel op maat trajecten geven. Altijd 1-op-1, bij ons op kantoor of bij je thuis.

Burn-out is wat ons betreft een balansprobleem en geen persoonlijkheidsstoornis. Het wringt ergens tussen jou en de omgeving en je weet zelf niet waar. Dat is ook logisch, want anders had je dat allang opgelost. Het speelt al geruime tijd.

Wij geloven dat “alleen even uitrusten” niet de oplossing is. Ook “leuke dingen” doen, is vaak niet goed. Want “leuke dingen” doen, is vaak geen ontspanning maar gewoon werken. Daarom is het belangrijk om direct na het ziekmelding aan de slag te gaan onder begeleiding van een professional in burn-out herstel in Weert.

Onze begeleiding gaat net zolang door totdat jij weer topfit aan het werk bent. In 96% van onze klanten is dat gelukt. Dat kan ook betekenen dat je wellicht wat aanpassingen moet doen in je werksituatie. Soms is loopbaanontwikkeling een optie en we maken zelfs mee dat onze klant kiest voor een carrière-switch. Ook daarin kunnen wij intensief begeleiden.

Lees meer

SNEL EN DUURZAAM BURN-OUT HERSTEL IN WEERT IS ALTIJD MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: