'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcoaching

Specialisten in burn-out herstel in Venlo en omstreken

Nooit verwacht dat je zou uitvallen met burn out klachten. Toch is het advies van de huisarts of bedrijfsarts om op zoek te gaan naar iemand die je kan helpen in je burn out herstel in Venlo. Dat kan een psycholoog zijn, maar er zijn tegenwoordig ook coaches op dit terrein.

Wij zijn een klein team ervaringsdeskundige coaches, die niets anders doen dan burn out herstel. Want wij vinden burn out herstel in Venlo een vak apart, dat is niet iets wat je er zo maar bij doet. Het voordeel is dat wij zelf burn out hebben overwonnen, wij weten wat jij momenteel doormaakt.

Om een keuze te maken tussen diverse hulpverleners in burn out herstel in Venlo is het misschien handig om te weten dat onze aanpak op maat is ontstaan na de studie naar meer dan 70 verschillende behandelingen, die sinds 2006 worden ingezet bij burn out.

Zo krijg je bij ons niet 1 type therapie, maar nemen we je bij de hand en gaan we aan de hand van 5 stappen op weg naar snel en duurzaam herstel. Burn out herstel is altijd maatwerk, we weten vooraf niet precies wat bij jou nodig is.

Het allerbelangrijkste volgens ons is dat er een klik is tussen jou en de coach. Daar staat of valt vrijwel alles mee. Blijf dus net zolang zoeken, totdat je iemand gevonden hebt, waarbij je het gevoel hebt dat diegene de persoon is die je verder kan brengen. Het is namelijk een intensief proces, waarin werk- en privé-zaken aan de orde zullen komen. Het grote verschil is dat wij zelf ervaringsdeskundig zijn (we hebben burn out overwonnen of op het juiste moment voorkomen) en jarenlange werkervaring hebben in managementposities in het bedrijfsleven en in de non profit. We kennen jouw dagelijkse praktijk en dat zorgt voor een band. Ook dat is een groot verschil met een psycholoog in Venlo en omgeving.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?