'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcoaching

Specialisten in burn out herstel in Helmond en omstreken

Je dacht dat jij het nooit zou krijgen. En nu ben je uitgevallen met burn out klachten. Je had toch geen stress? Vrijwel iedereen die uitvalt met burn out ziet het niet aankomen. Dus je bent heus niet de enige.

Er is veel mogelijk. Van mindfulness tot NLP, van voeding tot fysiotherapie, van psycholoog tot burn out coach. De kernvraag is eigenlijk: wat past bij mijn situatie? Weet dat elke vorm van burn out persoonsgebonden is, er bestaat niet een standaardtherapie of medicijn, wat bij iedereen werkt.

Bij The Human Battery Company vind je een professionele coach, volledig gespecialiseerd in burn out herstel in Helmond. Onze aanpak is maatwerk, dat betekent dat wij niet slechts 1 bepaalde behandeling doen, maar wij begeleiden jou net zolang totdat jij weer topfit aan het werk bent.

Onze coaches zijn jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven of bij non profit organisaties. Zij kennen dus jouw dagelijkse praktijk en spreken die taal. Dat zorgt voor een beter en sneller begrip van jouw situatie. Daarnaast hebben zij ook een burn out gehad, zij weten precies wat jij nu doormaakt. Dat maakt ons burn out herstel op maat traject in Helmond bijzonder.

Soms komt aan het licht dat het beter is om ander werk te gaan doen. Ook daarin kunnen wij intensief begeleiden. In 50% van onze trajecten keert men terug in eigen functie, 25% in aangepast werk en in 25% bij een andere werkgever.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?