HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH, DAT ZEGGEN ONZE KLANTEN IN OVER HUN BURN OUT HERSTEL IN HELMOND

Theo-bruiloft-website

SPECIALISTEN IN BURN OUT HERSTEL IN HELMOND

Je dacht dat jij het nooit zou krijgen. En nu ben je uitgevallen met burn out klachten. Je had toch geen stress? Vrijwel iedereen die uitvalt met burn out ziet het niet aankomen. Dus je bent heus niet de enige.

Er is veel mogelijk. Van mindfulness tot NLP, van voeding tot fysiotherapie, van psycholoog tot burn out coach. De kernvraag is eigenlijk: wat past bij mijn situatie? Weet dat elke vorm van burn out persoonsgebonden is, er bestaat niet een standaardtherapie of medicijn, wat bij iedereen werkt.

Bij The Human Battery Company vind je een professionele coach, volledig gespecialiseerd in burn out herstel in Helmond. Onze aanpak is maatwerk, dat betekent dat wij niet slechts 1 bepaalde behandeling doen, maar wij begeleiden jou net zolang totdat jij weer topfit aan het werk bent.

Onze coaches zijn jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven of bij non profit organisaties. Zij kennen dus jouw dagelijkse praktijk en spreken die taal. Dat zorgt voor een beter en sneller begrip van jouw situatie. Daarnaast hebben zij ook een burn out gehad, zij weten precies wat jij nu doormaakt. Dat maakt ons burn out herstel op maat traject in Helmond bijzonder.

Soms komt aan het licht dat het beter is om ander werk te gaan doen. Ook daarin kunnen wij intensief begeleiden. In 50% van onze trajecten keert men terug in eigen functie, 25% in aangepast werk en in 25% bij een andere werkgever.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

IK WIL HERSTELLEN VAN BURN OUTKLACHTEN

Alle informatie over onze TOTAALAANPAK OP MAAT samen met een specialist.

Klik voor alle informatie

IK WIL VERZUIM DOOR BURN OUT VOORKOMEN

Alle informatie over een COACHTRAJECT om verzuim door stress te voorkomen.

Klik voor alle informatie

IK WIL BETER PRESTEREN DOOR MEER ENERGIE

Alle informatie over de online cursussen en chat coaching van HUMAN BATTERY ONLINE.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK