'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN OVER HUN BURN-OUT HERSTEL IN HELMOND)

De specialist in burn-out herstel Helmond

Je dacht dat jij het nooit zou krijgen. En nu ben je uitgevallen met burn-out. Je had toch geen stress? Rustig maar, vrijwel iedereen die uitvalt met burn-out ziet het niet aankomen. Dus je bent heus niet de enige. Maar wat is een goed burn-out herstel in Helmond?

Er is veel mogelijk. Van mindfulness tot NLP, van voeding tot fysiotherapie, van psycholoog tot burn-out coach. De kernvraag is eigenlijk: wat past bij mijn situatie? Weet dat elke vorm van burn-out persoonsgebonden is, er bestaat niet een standaardtherapie of medicijn, wat bij iedereen werkt.

Bij The Human Battery Company vind je een professionele coach, volledig gespecialiseerd in burn-out herstel in Helmond. Onze aanpak is maatwerk, dat betekent dat wij niet slechts 1 bepaalde behandeling doen, maar wij begeleiden jou net zolang totdat jij weer topfit aan het werk bent.

Onze coaches zijn jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven of bij non profit organisaties. Zij kennen dus jouw dagelijkse praktijk en spreken die taal. Dat zorgt voor een beter en sneller begrip van jouw situatie. Daarnaast hebben zij ook een burn-out gehad, zij weten precies wat jij nu doormaakt. Dat maakt ons burn-out herstel op maat traject in Helmond bijzonder.

Soms komt aan het licht dat het beter is om ander werk te gaan doen. Ook daarin kunnen wij intensief begeleiden. In 50% van onze trajecten keert men terug in eigen functie, 25% in aangepast werk en in 25% bij een andere werkgever.

Lees meer

VOOR WERKNEMER, WERKGEVER EN BEDRIJFSARTS

IK WIL WEER TOPFIT AAN HET WERK, BEN UITGEVALLEN MET BURN-OUTKLACHTEN

Alle informatie over onze 'TOTAALAANPAK OP MAAT' voor snel en duurzaam herstel bij verzuim door burn-outklachten (BURN-OUT HERSTEL).

Klik voor alle informatie

IK WIL MEER ENERGIE, BETER PRESTEREN EN WEER LEKKER IN MIJN VEL ZITTEN

Alle informatie over ons programma 'MIJN BATTERIJ OPLADEN' voor meer energie en betere prestaties (BURN-OUT VOORKOMEN).

Klik voor alle informatie

INFORMATIE VOOR DE BEDRIJFSARTS DIE NAAR ONS WIL DOORVERWIJZEN

Alle informatie voor een bedrijfsarts over onze 'TOTAALAANPAK OP MAAT' bij verzuim door overspanning of burn-outklachten.

Klik voor alle informatie

SNEL EN DUURZAAM BURN-OUT HERSTEL IN HELMOND IS ALTIJD MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: