Burn out coach

Drs. Theo Mommers

coach, eigenaar

Na ruim 20 jaar directie- en managementfuncties viel ik in 2010 plotseling uit met burn-out klachten, kon weken amper lopen of praten. Kreeg later een hartinfarct. Het herstel duurde lang en kostte veel. Dat herstel kon sneller, dacht ik achteraf. Ik dook in de wetenschap, ging zelf op onderzoek uit en ontwikkelde een ’totaalaanpak op maat’. De oprichting van The Human Battery Company volgde vanzelf.

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

coach, trainer

Als inkoopmanager werkte ik jaren in het bedrijfsleven. Totdat in 2014 mijn gezondheid mij in de steek liet. De stress die daarop volgde in combinatie met een chronische aandoening leidde tot volledige uitputting in 2017. Na een opleiding tot stress- en burn-outcoach houd ik me ook bezig met mensen 1-op-1 te begeleiden die kampen met chronische pijn of een oncologische aandoening. Dat is een vak apart.

Bart Oet

Bart van den Oetelaar

coach, therapeut

In het verleden had één van onze kinderen het zeer moeilijk en vond het leven niet meer leuk. Tijdens de zoektocht om hem weer te kunnen laten genieten, ben ik gestuit op hypnotherapie. Dat was de start van mijn passie om de medemens weer in zijn of haar kracht te zetten. Het coachen van mensen in hun zoektocht naar omgaan met gevoelens, het bewuste en het onderbewuste zijn mijn focus geworden.

Albert-klein

Albert Cras

coach, therapeut

Na jaren gewerkt te hebben in de fysiotherapie besloot ik mij te verdiepen juist in het voorkomen van allerlei fysieke (en ook mentale klachten). Zo heb ik mij inmiddels gespecialiseerd in haptotherapie, systemisch werken en The Journey. Het is mooi om te zien dat als je beter contact maakt met wat je lichaam jou te vertellen heeft, als je daardoor emotioneel intelligent wordt, dat je dan het pad kan bewandelen, wat echt bij jou past.

Rene Klein

Rene Gubbels

fysio- & manuele therapeut

Als eigenaar van Vizio, een fysio-en manuele therapiepraktijk, zien wij vaak mensen met klachten aan het bewegingsapparaat in combinatie met stress- en burn-outklachten. Als ervaren professionals zien wij het dan als onze taak om de oorzaak van de lichamelijke klachten op te sporen middels een ’Totale Body Scan’. Zo kan bijvoorbeeld pijn op de borst veroorzaakt worden door een geblokkeerde borstwervel of rib en kan een scheef bekken leiden tot hoofdpijn en duizeligheid.

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

back office

Ik werk al jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De financiële administratie, het mailverkeer, de website, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Datzelfde doe ik ook bij The Human Battery Company, maar altijd op de achtergrond.

Sponsoring

Wij zijn trotse sponsor van organisaties, die voor jong en oud betekenis hebben voor meer energie en welzijn.

  1. Ronald McDonald huis, Club van 52 (www.kinderfonds.nl)
  2. vv DBS, hoofdsponsor (www.vvdbs.nl)

Wij gaan graag met je in gesprek