Burn out coach

Meer dan 15 jaar was ik Algemeen Directeur bij bedrijven in crisis, totdat ik in 2010 plotseling uitviel met burn out en later een hartinfarct. Het roer moest om. Inmiddels is alles anders, behalve mijn gezin. Dat duurde lang en kostte veel. Dat kan anders en dat is precies de reden om een ‘totaalaanpak op maat’ te ontwikkelen en het bestaansrecht van The Human Battery Company.

Drs. Theo Mommers 

Miranda-klein

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Als inkoopmanager werkte ik jaren in het bedrijfsleven. Totdat in 2014 mijn gezondheid mij in de steek liet. De stress die daarop volgde in combinatie met een chronische aandoening leidde tot volledige uitputting in 2017. Dat bij anderen voorkomen, doe ik in mijn eigen praktijk. Op het gebied van teamcoaching werk ik samen met The Human Battery Company.

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Ik werk al jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De financiële administratie, het mailverkeer, de website, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Datzelfde doe ik ook bij The Human Battery Company, maar altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers

Francois Roumen

Als eigenaar van Thrust Consult in Den Haag ben ik een samenwerking aangegaan met The Human Battery Company wat heeft geleid tot de oprichting van Human Battery Online: het online platform voor meer energie voor mensen, teams en boardrooms.

Drs. François Roumen

Sponsoring

Wij zijn trotse sponsor van organisaties, die voor jong en oud een belangrijke bijdrage leveren aan het aangenamer maken van het dagelijkse leven.

  1. Ronald McDonald huis (www.kinderfonds.nl)
  2. vv DBS en de Kiddy’s (www.vvdbs.nl)
  3. Brabants Team Walking Football (Oldstars)

Wij gaan graag met je in gesprek