photo

“In 2010 viel ik plotseling uit met burn out en kort daarna weer met een hartinfarct. Ik probeerde van alles, het herstel duurde heel lang. Dat kan veel sneller, dacht ik achteraf. Ik dook in de wetenschap, ontmoette talloze specialisten en ontwikkelde een eigen ‘totaalaanpak op maat’, die bewezen effectief is. De oprichting van The Human Battery Company was het vervolg.

Drs. Theo Mommers 

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA

photo

Als eigenaar van Thrust Consult in Den Haag ben ik een samenwerking aangegaan met The Human Battery Company wat heeft geleid tot de oprichting van Human Battery Online: het online platform voor meer energie voor mensen, teams en boardrooms.

Drs. François Roumen

photo

Burn-out heeft alles te maken met je identiteit en de manier waarop je je leven inricht, thuis en op je werk. Na jaren directeur te zijn geweest in het onderwijs liep ik zelf vast. Nu help ik je om jouw identiteit vorm te geven, zodat je het leven kan leven op een manier die bij jou past.

Karen Schalkwijk

photo

In de afgelopen periode van bijna 30 jaar, ben ik werkzaam geweest in senior management functies bij multinational corporates. Zo heb ik klanten aan mooie deals geholpen, organisaties aan meer efficiency en collega’s aan een betere effectiviteit. Nu help ik mensen op persoonlijk vlak. Mijn passie is waarde toevoegen aan zowel individuen als organisaties.

Frits Lemmert

photo

Ik werk al jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, de website, financiële administratie, het mailverkeer, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Datzelfde doe ik ook bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers

photo

Opgebrand raken is een uiterste signaal van je lichaam en geest om je de boodschap te geven dat het echt anders moet. Voor mij was het een nieuwe start en een kans op een verbinding met mezelf, die berust op zelfkennis en authenticiteit. Dan zal de batterij niet meer leeg raken. Dat gun ik jou.

Daan van Deursen

WIJ GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat we samen aan de slag kunnen gaan met een persoonlijk samengesteld plan dat perfect aansluit bij jouw klachten en doelstellingen, op weg naar jouw burn out herstel.

Bij de opmerkingen kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld:

  • Ik wil kennismaken met een coach
  • Ik wil ’n vrijblijvend intakegesprek
  • Ik wil telefonisch contact
  • Ik weet (no) niet goed wat ik nodig heb