photo

“Burn out is het beste wat mij in 2010 is overkomen, maar ik gun het niemand”. Ik heb inmiddels zelf meer dan 150 mensen succesvol mogen begeleiden. Bij zoveel mogelijk mensen voorkomen, wat mij is overkomen, dat is de reden dat ik The Human Battery Company heb opgericht.

Drs. Theo Mommers

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA

photo

Je functioneert optimaal als je niet gehinderd wordt door ‘lastige’ gevoelens. Onderdrukken werkt alleen tijdelijk. Ik wil graag met jou onderzoeken of mijn manier ook jou kan helpen weer meesterschap over je emoties te krijgen. Simpel en recht op het doel af, zodat jij uit de verf komt, zoals je echt bent.

Albert Cras

photo

Burn-out heeft alles te maken met je identiteit en de manier waarop je je leven inricht, thuis en op je werk. Na jaren directeur te zijn geweest in het onderwijs liep ik zelf vast. Nu help ik je om jouw identiteit vorm te geven, zodat je het leven kan leven op een manier die bij jou past.

Karen Schalkwijk

photo

Opgebrand raken is een uiterste signaal van je lichaam en geest om je de boodschap te geven dat het echt anders moet. Voor mij was het een nieuwe start en een kans op een verbinding met mezelf, die berust op zelfkennis en authenticiteit. Dan zal de batterij niet meer leeg raken. Dat gun ik jou.

Daan van Deursen

photo

Ik werk al jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, de website, financiële administratie, het mailverkeer, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Datzelfde doe ik ook bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers