photo

In 2010 viel ik plotseling uit met burn out en daarna met een hartinfarct. Mijn herstel duurde erg lang. Dat kan veel sneller, dacht ik achteraf. Ik dook in de wetenschap, ontmoette talloze specialisten en ontwikkelde een ‘TOTAALAANPAK OP MAAT’. De oprichting van The Human Battery Company was een logisch gevolg.

Drs. Theo Mommers 

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA

photo

Als eigenaar van Thrust Consult in Den Haag ben ik een samenwerking aangegaan met The Human Battery Company wat heeft geleid tot de oprichting van Human Battery Online: het online platform voor meer energie voor mensen, teams en boardrooms.

Drs. François Roumen

photo

Ik werk al jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, de website, financiële administratie, het mailverkeer, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Datzelfde doe ik ook bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers

photo

In de afgelopen periode van bijna 30 jaar, ben ik werkzaam geweest in senior management functies bij multinational corporates. Zo heb ik klanten aan mooie deals geholpen, organisaties aan meer efficiency en collega’s aan een betere effectiviteit. Nu help ik mensen op persoonlijk vlak. Mijn passie is waarde toevoegen aan zowel individuen als organisaties.

Frits Lemmert

WIJ GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK