photo

In 2010 kreeg ik plotseling een burn out en kort daarna een hartinfarct. Het roer moest om. Inmiddels is alles anders behalve mijn gezin. Ik barst weer van de energie. Ik heb het helemaal zelf gedaan, het duurde lang en kostte veel. Zon transitie kan veel sneller, dacht ik achteraf. En dat bewijzen we sinds 2015 elke dag en is precies de reden waarom ik jou graag van A tot Z begeleid, 24/7!

Drs. Theo Mommers 

photo

Als HR manager & counselor weet ik welke impact spanning, stress en burn out op je heeft, op het werk en op andere levensgebieden. Ik help je graag met het werken aan duurzaam herstel, waarbij identiteit en zingeving belangrijke thema’s zijn. Mijn aanpak is bezield, empathisch en resultaatgericht.

Miranda Delahay MBA

photo

Als eigenaar van Thrust Consult in Den Haag ben ik een samenwerking aangegaan met The Human Battery Company wat heeft geleid tot de oprichting van Human Battery Online: het online platform voor meer energie voor mensen, teams en boardrooms.

Drs. François Roumen

photo

Ik werk al jaren parttime als praktijkmanager bij een fysio- en manuele therapiepraktijk. De planning, de website, financiële administratie, het mailverkeer, de facilitaire dienstverlening en HR-werkzaamheden hebben mijn focus. Datzelfde doe ik ook bij The Human Battery Company, altijd op de achtergrond.

Anne-Marie Mommers

WIJ GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK