WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN OUT KLACHTEN EN ZOEK JIJ EEN BURN OUT COACH IN WEERT?

Theo-bruiloft-website

ONZE BURN OUT COACH IN WEERT IS EEN SPECIALIST, DIE NIETS ANDERS DOET

Heb je last van ongezonde stress, heb je van de huisarts te horen gekregen dat je burn out klachten hebt? Dan is er werk aan de winkel. Alleen even uitrusten is niet voldoende om snel en duurzaam weer topfit te worden.

Onze 1-op-1 hersteltraining op maat is bewezen effectief, 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk, sneller dan het landelijk gemiddelde en zonder terugval. Onze burn out coach in Weert heeft zelf burn out overwonnen en dat maakt een verschil.

The Human Battery Company is gevestigd in Eindhoven, maar in Weert kunnen we gebruik maken van een flexibele coachruimte. Of als dat beter is, komen we bij je thuis. Dat is zeker in het begin een optie.

Werkgevers in Weert hebben belang bij het snel en duurzaam herstellen van hun werknemers, want de verzuimkosten en -risico’s bij burn out verzuim kunnen aardig oplopen. De investering in een hersteltraining van onze burn out coach in Weert kent een ongekend hoog rendement.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

1-OP-1 COACHING

Burn out herstel, re-integratie spoor 1/2, jobcoaching, loopbaantraject, jobsearch, carrière-switch, burn out preventie.

Klik voor alle informatie

ONLINE TRAININGEN

Direct aan de slag met praktische handvatten voor meer energie en tijd voor jezelf. Er is al een online cursus voor € 14,95!

Klik voor alle informatie

WORKSHOPS

Nieuw beleid begint met inspiratie en bewustwording. Voor MT's, leidinggevenden en teams brengen wij dat op gang.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK