'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcaching

Onze burn out coach in Venlo is een specialist, die niets anders doet

Wat is een effectieve burn out behandeling in Venlo? Vroeger werd je door de huisarts doorverwezen naar een psycholoog. Nu zijn er veel meer mogelijkheden, want burn out is geen persoonlijkheidsstoornis.

Bij The Human Battery Company vind je een burn out coach in Venlo die een aanpak op maat heeft en bewezen effectief is: 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk, in eigen functie, in aangepast werk of bij een andere werkgever. Wij begeleiden van A tot Z.

Wat maakt onze aanpak op maat zo effectief? Allereerst maken wij gebruik van meer dan 70 verschillende interventies en tools, die sinds 2006 bij burn out kunnen worden toegepast.

Wat maakt ons anders dan al die andere aanbieders? Belangrijk is dat wij net zolang blijven coachen totdat jij weer topfit aan het werk bent. Wij gaan voor resultaat, niet voor uurtjes en sessies. Soms snijden we ons in de vingers, dat is uit liefde voor het vak.

Werkgevers vergoeden de kosten van het burn out coach traject, omdat werkgevers een belang hebben in een snel en duurzaam herstel. De verzuimkosten en -risico’s bij arbeidsongeschiktheid kunnen oplopen.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?