WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN-OUT EN ZOEK JIJ EEN BURN-OUT COACH IN VENLO?

Een burn-out coach in Venlo, de specialist

Wat is een effectieve burn-out behandeling in Venlo? Voorheen werd je door de huisarts doorverwezen naar een psycholoog. Nu zijn er veel meer mogelijkheden, want burn-out is geen persoonlijkheidsstoornis. Het is een balansprobleem.

Bij The Human Battery Company vind je een burn-out coach in Venlo die een aanpak op maat heeft en bewezen effectief is: 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk, in eigen functie, in aangepast werk of bij een andere werkgever. Wij begeleiden van A tot Z.

Wat maakt onze aanpak op maat zo effectief? Allereerst maken wij gebruik van meer dan 70 verschillende interventies, die sinds 2006 bij burn-out kunnen worden toegepast. Daarnaast is onze burn-out coach in Venlo gespecialiseerd in burn-out herstel en doet niets anders.

Wat maakt ons anders dan al die andere aanbieders? Belangrijk is dat wij net zolang blijven coachen totdat jij weer topfit aan het werk bent. Wij gaan voor resultaat, niet voor een behandeling. En soms snijden we ons in de vingers, maar dat doen we uit liefde voor het vak.

Werkgevers vergoeden de kosten van het burn-out coach traject, omdat werkgevers een belang hebben in een snel en duurzaam herstel. De verzuimkosten en -risico’s bij arbeidsongeschiktheid zijn hoog als de werkgever niet investeert.

Lees meer

DE IDEALE BURN-OUT COACH: ERVARINGSDESKUNDIG EN GESPECIALISEERD

Onze opdrachtgevers o.a.: