WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN OUT KLACHTEN EN ZOEK JIJ EEN BURN OUT COACH IN VENLO?

Theo-bruiloft-website

ONZE BURN OUT COACH IN VENLO IS EEN SPECIALIST, DIE NIETS ANDERS DOET

Wat is een effectieve burn out behandeling in Venlo? Vroeger werd je door de huisarts doorverwezen naar een psycholoog. Nu zijn er veel meer mogelijkheden, want burn out is geen persoonlijkheidsstoornis.

Bij The Human Battery Company vind je een burn out coach in Venlo die een aanpak op maat heeft en bewezen effectief is: 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk, in eigen functie, in aangepast werk of bij een andere werkgever. Wij begeleiden van A tot Z.

Wat maakt onze aanpak op maat zo effectief? Allereerst maken wij gebruik van meer dan 70 verschillende interventies en tools, die sinds 2006 bij burn out kunnen worden toegepast.

Wat maakt ons anders dan al die andere aanbieders? Belangrijk is dat wij net zolang blijven coachen totdat jij weer topfit aan het werk bent. Wij gaan voor resultaat, niet voor uurtjes en sessies. Soms snijden we ons in de vingers, dat is uit liefde voor het vak.

Werkgevers vergoeden de kosten van het burn out coach traject, omdat werkgevers een belang hebben in een snel en duurzaam herstel. De verzuimkosten en -risico’s bij arbeidsongeschiktheid kunnen oplopen.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

1-OP-1 COACHING

Burn out herstel, re-integratie spoor 1/2, jobcoaching, loopbaantraject, jobsearch, carrière-switch, burn out preventie.

Klik voor alle informatie

ONLINE TRAININGEN

Direct aan de slag met praktische handvatten voor meer energie en tijd voor jezelf. Er is al een online cursus voor € 14,95!

Klik voor alle informatie

WORKSHOPS

Nieuw beleid begint met inspiratie en bewustwording. Voor MT's, leidinggevenden en teams brengen wij dat op gang.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK