'BURN OUT IS HET BESTE WAT MIJ IS OVERKOMEN, MAAR IK GUN HET NIEMAND'

Drs. Theo Mommers

De burn-out coach voor Veldhoven

Ben jij op zoek naar een professionele burn-out coach in Veldhoven en omstreken, die jou kan helpen van je burn-out af te komen? Als jij in een burn-out terecht bent gekomen, dan is het verstandig om hier professionele hulp voor te zoeken. Deze helpt jou in kaart te krijgen hoe je in de burn-out terecht bent gekomen en hoe je ervoor zorgt dat je niet weer terugvalt. We hebben burn-out coaches in Veldhoven in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is om jouw batterij snel weer op te laden. Meer weten? Neem dan contact op met The Human Battery Company voor een afspraak, of neem de uitgebreide informatie over onze diensten die wij op deze website klaar hebben staan eens door.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?