'BURN OUT IS HET BESTE WAT MIJ IS OVERKOMEN, MAAR IK GUN HET NIEMAND'

Drs. Theo Mommers

Professionele burn-out coaching in Uden

Een burn-out is een zeer vervelende situatie, waar steeds meer mensen in terecht komen. Het leven wordt er ook niet makkelijker op, waardoor mensen meer stress ervaren. Stress waar ze niet mee om kunnen gaan, waardoor dit alleen maar erger wordt. Een burn-out is het gevolg. Maar als je in een burn-out terecht bent gekomen, hoe zorg je er dan voor dat je hier ook weer uitkomt? Bij The Human Battery Company ben je dan aan het juiste adres. We hebben ervaringsdeskundige burn-out coaches voor Uden voor je klaarstaan, die je graag helpen om weer uit je burn-out te komen. Dat niet alleen, ze zorgen er met duidelijke adviezen ook voor dat je uit je burn-out blijft.
Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?