'BURN OUT IS HET BESTE WAT MIJ IS OVERKOMEN, MAAR IK GUN HET NIEMAND'

Drs. Theo Mommers

Aan de slag met een burn-out coach voor Meierijstad

Ben je woonachtig in Meierijstad en heb je last van een burn-out? Dan is het goed om hier niet te lang mee door te blijven lopen. Een burn-out is een groot probleem, waarbij je het gevoel zult hebben niks meer te kunnen. Alles lijkt te zwaar en aan werken moet je al helemaal niet denken. Als jij hiermee worstelt, dan is het goed om een burn-out coach voor Meierijstad te contacteren en met hem of haar je problemen door te nemen. Hiervoor zit je goed bij The Human Battery Company. Onze burn-out coaches voor Meierijstad hebben allemaal ervaring met een burn-out en weten zodoende als geen ander wat het beste helpt om je hier weer uit te krijgen.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?