WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN OUT KLACHTEN EN ZOEK JIJ EEN BURN OUT COACH IN HELMOND?

Theo-bruiloft-website

ONZE BURN OUT COACH IN HELMOND IS EEN SPECIALIST EN DOET NIETS ANDERS

Je was al een tijdje moe en je zat niet lekker in je vel. Toch maar naar de huisarts of bedrijfsarts. En dan krijg je te horen dat je burn out klachten hebt. Dat is even schrikken, want dat had je niet zien aankomen. Je zit vol met vragen. Je piekert je suf.

Wil je snel en duurzaam weer topfit aan het werk? Dan is een 1-op-1 hersteltraining van een burn out coach van The Human Battery Company in Helmond een optie. Wij zijn gespecialiseerd in burn out herstel en doen niets anders. 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk.

Hoe komt het dat onze aanpak zo effectief is? Wij maken gebruik van meer dan 70 interventies en tools die sinds 2006 worden ingezet bij burn out herstel en bieden dus altijd een traject op maat aan. Onze burn out coach in Helmond is ervaringsdeskundige en weet wat jij nu doormaakt.

Zo’n burn out herstel traject op maat gaat uit van 5 stappen. Tijdens het intakegesprek meten we eerst waar je op dat moment precies staat op een aantal indicatoren. Dat bepaalt mede hoe de 1-op-1 training van onze burn out coach in Helmond er uitziet.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

1-OP-1 COACHING

Burn out herstel, re-integratie spoor 1/2, jobcoaching, loopbaantraject, jobsearch, carrière-switch, burn out preventie.

Klik voor alle informatie

ONLINE TRAININGEN

Direct aan de slag met praktische handvatten voor meer energie en tijd voor jezelf. Er is al een online cursus voor € 14,95!

Klik voor alle informatie

WORKSHOPS

Nieuw beleid begint met inspiratie en bewustwording. Voor MT's, leidinggevenden en teams brengen wij dat op gang.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK