WIL JIJ SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN-OUT EN ZOEK JIJ EEN BURN-OUT COACH IN HELMOND?

Een burn-out coach in Helmond, de specialist

Je was al een tijdje moe en je zat niet lekker in je vel. Toch maar naar de huisarts of bedrijfsarts. Tja en dan krijg je te horen dat je burn-out bent. Dat is even schrikken, want dat had je niet zien aankomen. Je zit vol met vragen en hebt weinig antwoorden. Je piekert je suf.

Wil je snel en duurzaam weer topfit aan het werk? Dan is een 1-op-1 hersteltraining van een burn-out coach van The Human Battery Company in Helmond een optie. Wij zijn gespecialiseerd in burn-out herstel en doen niets anders. 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk.

Hoe komt het dat onze aanpak zo effectief is? Wij maken gebruik van meer dan 70 interventies die sinds 2006 worden ingezet bij burn-out en bieden dus altijd een traject op maat aan. Onze burn-out coach in Helmond is ervaringsdeskundige en weet wat jij nu doormaakt.

Zo’n burnout herstel traject op maat gaat uit van 5 stappen. Tijdens het intakegesprek meten we eerst waar je op dat moment precies staat op een aantal indicatoren. Dat bepaalt mede hoe de 1-op-1 training van onze burn-out coach in Helmond er uitziet.

Lees meer

DE IDEALE BURN-OUT COACH: ERVARINGSDESKUNDIG EN GESPECIALISEERD

Onze opdrachtgevers o.a.: