'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - teamcaching

Onze burn out coach in Helmond is een specialist en doet niets anders

Je was al een tijdje moe en je zat niet lekker in je vel. Toch maar naar de huisarts of bedrijfsarts. En dan krijg je te horen dat je burn out klachten hebt. Dat is even schrikken, want dat had je niet zien aankomen. Je zit vol met vragen. Je piekert je suf.

Wil je snel en duurzaam weer topfit aan het werk? Dan is een 1-op-1 hersteltraining van een burn out coach van The Human Battery Company in Helmond een optie. Wij zijn gespecialiseerd in burn out herstel en doen niets anders. 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk.

Hoe komt het dat onze aanpak zo effectief is? Wij maken gebruik van meer dan 70 interventies en tools die sinds 2006 worden ingezet bij burn out herstel en bieden dus altijd een traject op maat aan. Onze burn out coach in Helmond is ervaringsdeskundige en weet wat jij nu doormaakt.

Zo’n burn out herstel traject op maat gaat uit van 5 stappen. Tijdens het intakegesprek meten we eerst waar je op dat moment precies staat op een aantal indicatoren. Dat bepaalt mede hoe de 1-op-1 training van onze burn out coach in Helmond er uitziet.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?