De burn-out coach voor Helmond

Drs. Theo Mommers

Je batterij vervangen met een burn-out coach in Helmond

Merk je op een dag dat je het leven niet meer zo goed aankunt? Is alles eigenlijk te zwaar en moet je er niet aan denken om naar je werk te gaan? Dan is de kans zeer groot dat je een burn-out hebt. Een burn-out is iets wat je zeer serieus moet nemen. Doe je dit namelijk niet, dan kunnen je problemen alleen nog maar groter worden, waardoor het herstel nog langer gaat duren. Met een burn-out coach voor Helmond en omstreken kun je ervoor zorgen dat de klachten die je bij een burn-out krijgt af gaan nemen en op gegeven moment helemaal verdwijnen. Voor professionele, ervaringsdeskundige burn-out coaches in Helmond neem je vandaag nog contact op met The Human Battery Company.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

ONS AANBOD

SNEL EN DUURZAAM HERSTEL ALS JE VERZUIMT

Een 1-op-1 begeleidingstraject voor professionals en leidinggevenden, die zijn uitgevallen door overspanning of met burn-out klachten en weinig vooruitgang boeken.

MEER INFORMATIE

VOORKOM EEN BURN-OUT EN LANGDURIG VERZUIM

Een 1-op-1 coachtraject als je niet lekker in je vel zit, hoge werkdruk ervaart, te weinig energie hebt, zodat je beter gaat functioneren en niet langdurig uitvalt.

MEER INFORMATIE

MINDER VERZUIM VOOR ELKE WERKGEVER

Onze aanpak voor werkgevers zorgt voor een verlaging van het psychisch verzuim (a.g.v. stress- en burn-outklachten). Ontdek onze helpdesk.

MEER INFORMATIE

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?