'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN WEERT OVER HUN BURN-OUT BEHANDELING)

De specialist in burn-out behandeling Weert

Heb je van de huisarts of bedrijfsarts te horen gekregen dat je burn-out bent? Alleen even niet werk en uitrusten is niet voldoende om snel en duurzaam weer topfit te worden. Daar is meer voor nodig. Het beste wat je kunt doen, is op zoek gaan naar een specialist in burn-out handeling in Weert.

Elke vorm van burn-out is persoonsgebonden, dus bestaat er niet een therapie of medicijn wat bij iedereen werkt. Wij kiezen voor een burn-out behandeling op maat in Weert. Samen met een ervaringsdeskunde coach ben jij weer snel en topfit aan het werk.

The Human Battery Company is o.a. gevestigd in Eindhoven. We komen ook bij je thuis, als dat handiger is. En dat kan handig zijn, zeker in het begin van de burn-out behandeling in Weert. Meld je via het contactformulier aan voor een vrijblijvend intakegesprek binnen 1 week.

Werkgevers in Weert hebben belang bij het snel en duurzaam herstellen van hun werknemers want de verzuimkosten en -risico’s bij burn-out kunnen aardig oplopen. De investering in onze burn-out behandeling in Weert kent een ongekend hoog rendement, dat rekenen we graag voor.

Lees meer

EEN SNELLE EN DUURZAME BURN-OUT BEHANDELING IN WEERT IS MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: