'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - workshops

Specialisten in burn out behandeling in Weert en omstreken

Heb je van de huisarts of bedrijfsarts te horen gekregen dat je burn out klachten hebt? Alleen even niet werken of uitrusten is niet voldoende om snel en duurzaam weer topfit te worden. Daar is meer voor nodig. Het beste wat je kunt doen, is op zoek gaan naar een specialist in burn out behandeling in Weert.

Elke vorm van burn out is persoonsgebonden, dus bestaat er niet een therapie of medicijn wat bij iedereen werkt. Wij kiezen voor een burn out behandeling op maat. Samen met een ervaringsdeskunde coach ben jij weer snel en topfit aan het werk.

The Human Battery Company heeft een vestiging in Eindhoven. We komen ook bij je thuis, als dat handiger is. En dat kan handig zijn, zeker in het begin van de burn out behandeling in Weert. Meld je via het contactformulier aan voor een vrijblijvend intakegesprek binnen 1 week.

Werkgevers in Weert hebben belang bij het snel en duurzaam herstellen van hun werknemers want de verzuimkosten en -risico’s bij burn out verzuim kunnen aardig oplopen. De investering in onze burn out behandeling in Weert kent een ongekend hoog rendement, dat rekenen we graag voor.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terug en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?