'HET WAS INTENSIEF EN PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN HELMOND OVER HUN BURN-OUT BEHANDELING)

De specialist in burn-out behandeling Helmond

Heb je last van burn-outklachten? Heb je misschien een psycholoog bezocht, maar had je daar niet zo veel aan? Wil je snel en duurzaam weer topfit aan het werk? Dan is de 'burn-out behandeling op maat' van The Human Battery Company een optie. Bewezen effectief sinds 2015.

The Human Battery Company is de specialist in burn-out: 96% van onze klanten is na de training weer 100% topfit aan het werk, zonder terugval. Je krijgt 24/7 intensieve persoonlijke begeleiding van een ervaringsdeskundige coach, die kan terugvallen op een netwerk van experts, mocht dat nodig zijn.

Onze burn-out behandeling is maatwerk, omdat elke vorm van burn-out persoonsgebonden is. Wij vinden dat burn-out behandeling in Helmond een vak apart is, een specialisme wat je er niet zo maar bij doet.

Tijdens een intakegesprek meten we waar je op dit moment precies staat op de meetlat van gezonde spanning, ongezonde stress, overspanning of burn-out. Dat bepaalt mede hoe de 1-op-1 training er voor jou uit gaat zien.

De burn-out behandeling in Helmond bestaat uit wekelijkse coachsessies van meer dan 2 uur. Als het nodig is, schakelen we een expert in uit ons netwerk. Zo heb je alles onder 1 dak.

Lees meer

EEN SNELLE EN DUURZAME BURN-OUT BEHANDELING IN HELMOND IS MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: