DE BURN OUT BEHANDELING WAS INTENSIEF MAAR VOORAL PRAKTISCH, DAT ZEGGEN ONZE KLANTEN IN HELMOND

Theo-bruiloft-website

SPECIALISTEN IN BURN OUT BEHANDELING IN HELMOND EN OMSTREKEN

Heb je last van burn outklachten? Heb je misschien een psycholoog bezocht, maar kwam je niet verder? Wil je snel en duurzaam weer topfit aan het werk? Dan is de 'burn out behandeling op maat' van The Human Battery Company een optie en bewezen effectief sinds 2015.

The Human Battery Company is de specialist in burn out: 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval. Je krijgt 24/7 intensieve persoonlijke begeleiding van een ervaringsdeskundige coach.

Onze burn out behandeling is maatwerk, omdat elke vorm van burn out persoonsgebonden is. Wij vinden dat burn out behandeling in Helmond een vak apart is, een specialisme wat je er niet zo maar bij doet. Wij doen niets anders.

Tijdens een intakegesprek meten we waar je op dit moment precies staat op de meetlat van gezonde spanning, ongezonde stress, overspanning of burn out. Dat bepaalt mede hoe de 1-op-1 training er voor jou uit gaat zien.

De burn out behandeling in Helmond bestaat uit wekelijkse coachsessies van meer dan 2 uur. Als het nodig is, schakelen we een expert in uit ons netwerk. Zo heb je alles onder 1 dak.

Lees meer

WAT WIL JIJ?

1-OP-1 COACHING

Burn out herstel, re-integratie spoor 1/2, jobcoaching, loopbaantraject, jobsearch, carrière-switch, burn out preventie.

Klik voor alle informatie

ONLINE TRAININGEN

Direct aan de slag met praktische handvatten voor meer energie en tijd voor jezelf. Er is al een online cursus voor € 14,95!

Klik voor alle informatie

WORKSHOPS

Nieuw beleid begint met inspiratie en bewustwording. Voor MT's, leidinggevenden en teams brengen wij dat op gang.

Klik voor alle informatie

ONZE OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK PLANNEN WE BINNEN 1 WEEK