'VERVANG JE BATTERIJ, ALS OPLADEN NIET MEER LUKT'

1-op-1 coaching - groepstraining - workshops

Specialisten in burn out behandeling in Helmond en omstreken

Heb je last van burn outklachten? Heb je misschien een psycholoog bezocht, maar kwam je niet verder? Wil je snel en duurzaam weer topfit aan het werk? Dan is de 'burn out behandeling op maat' van The Human Battery Company een optie en bewezen effectief sinds 2015.

The Human Battery Company is de specialist in burn out: 96% van onze klanten is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval. Je krijgt 24/7 intensieve persoonlijke begeleiding van een ervaringsdeskundige coach.

Onze burn out behandeling is maatwerk, omdat elke vorm van burn out persoonsgebonden is. Wij vinden dat burn out behandeling in Helmond een vak apart is, een specialisme wat je er niet zo maar bij doet. Wij doen niets anders.

Tijdens een intakegesprek meten we waar je op dit moment precies staat op de meetlat van gezonde spanning, ongezonde stress, overspanning of burn out. Dat bepaalt mede hoe de 1-op-1 training er voor jou uit gaat zien.

De burn out behandeling in Helmond bestaat uit wekelijkse coachsessies van meer dan 2 uur. Als het nodig is, schakelen we een expert in uit ons netwerk. Zo heb je alles onder 1 dak.

Lees meer
Burn out coach

Drs. Theo Mommers

Miranda-klein

Miranda Delahay MBA

Claudia klein

Claudia van den Heuvel

am-achtergrond

Anne-Marie Mommers

'Bij ons staat niet een therapie centraal, maar een totaalaanpak op maat'

'96% is weer topfit aan het werk, 100% zonder terugval en maanden sneller dan het landelijk gemiddelde'

OPDRACHTGEVERS ZIJN O.A.:

WAT WIL JIJ?

KENNISMAKEN BINNEN 1 WEEK?