'DE BURN-OUT BEHANDELING WAS INTENSIEF EN VOORAL PRAKTISCH' (ONZE KLANTEN IN EINDHOVEN)

De specialist in burn-out behandeling in Eindhoven

Als je gaat zoeken naar een burn-out behandeling in Eindhoven, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende aanbieders van therapieën of behandelingen. Welke vorm van burn-out behandeling past dan bij jouw burn-out?

Omdat elke burn-out verschillend is, is de oplossing maatwerk. Dat is ook onze visie op snel en duurzaam herstellen na burn-out. Wij doen niets anders dan mensen begeleiden met burn-outklachten en gaan net zolang door totdat iemand weer 100% topfit aan het werk is.

Om te herstellen van burn-out is het belangrijk om op zoek te gaan naar iemand, die gespecialiseerd is in burn-out behandeling. In Eindhoven vind je zo’n coach bij The Human Battery Company.

The Human Battery Company werkt vanuit meerdere locaties in Nederland. Als je liever hebt dat de burn-out behandeling bij je thuis plaatsvindt, wij doen dat ook.

Hoe ziet zo’n burn-out behandeling eruit? The Human Battery Company kiezen voor een hersteltraject in 6 stappen. Het unieke van The Human Battery Company in Eindhoven is dat zij alle interventies voor burn out herstel onder 1 dak hebben verzameld.

Lees meer

IK WIL WEER TOPFIT AAN HET WERK NA BURN OUT

Met onze 'TOTAALAANPAK OP MAAT' ben je snel en duurzaam weer topfit aan het werk.

Klik voor alle informatie

IK WIL NIET UITVALLEN MET BURN OUT KLACHTEN

Begin met een ONLINE CURSUS in combinatie met een CHAT COACH.

Klik voor alle informatie

IK WIL GEEN VERZUIM DOOR BURN OUT IN ONS BEDRIJF

Onze HELPDESK en WORKSHOPS zijn voor elke werkgever een rendabele investering.

Klik voor alle informatie

SNEL EN DUURZAAM HERSTELLEN VAN BURN-OUT IS MAATWERK

Onze opdrachtgevers o.a.: